Oricine iarta mult incepe sa-si piarda rabdarea intr-o relatie, mai ales daca partenerul sau partenera nu arata disponibilitatea si vointa de a se schimba catusi de putin.
Orice om la un moment dat isi pierde răbdarea și devine imun la sentimente în condițiile date.
Interesanta întrebare dar nu cred. Ori iartă, ori nu iartă. Daca își notează undeva mental toate ocaziile in care a iertat, înseamnă că nu a iertat cu adevărat.
Se poate. Adică până la urmă se va plictisi să ierte la infinit.
Greșelile într-o relație sunt chestii serioase. Gândește-te că e o relație nu o simplă prietenie. Deci da. ")
Și da, și nu. De ce iertam pe cineva? Pentru că ținem la persoana aia și nu vrem sa plece din viața noastră. Daca un bărbat iartă mult înseamnă că îi pasă cu adevărat și, deși își face rău conștient, continua sa ierte. Acum, întotdeauna paharul se va umple la un moment dat fie că apa care curge în el curge incet sau rapid. Cu siguranță că atunci când paharul va fi aproape plin sentimentele vor începe sa dispară.
Da,din cauza faptului ca alegand sa ierte prea mult si nu sa opreasca la prima actiune care trebuie iertata prin a aplica o pedeapsa care sa o puna rau pe ganduri pentru a mai face iar inca ceva ce trebuie iertat, el acumuleaza atat de multe fapte care au fost iertate, aceste fapte scazandu-i iubirea față de ea.
faptele astea care-i fac rau barbatului si trebuiesc iertate scad iubirea prin numarul rau prea mare.
daca o pedepseste pe prima, restul faptelor nu mai vin deci iubirea nu mai dispare.
Caracterul puternic, mai ales al bărbatului, dacă nu-și pune ferm amprenta în relație, nu corectează și nu îndrumă greșelile sale și celor la care ține, atunci este un caracter slab, de fapt. El ar trebui să fie la conducerea relației, dar nu asupritor, ci ascultător, ferm, corector și îndrumător. Nu iartă mai puțin, ci mai sever, implicând anumite condiții. Cei care se supără dintr-un număr infinit de motive, aceia nu iubesc și îndrumă cu adevărat. Nu au gândire proprie, dar gândesc în funcție se supărări, sau cum s-ar spune "gândire automată".
Effy35 întreabă: