| Littledoctor26 a întrebat:

Un coleg de serviciu mi-a spus că sunt rece și arogantă, din senin. Nu i-am făcut nimic, dar am vorbit destul de puțin pentru că nu mă simt bine în compania lui, îmi transmite ceva negativ. Ce înseamnă pentru voi o persoană arogantă și cum ar trebui să se comporte opusul?

7 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Tu ești puțin bolnăvioară nu aroganta, ăla e prost.

| Mindfulness a răspuns (pentru Littledoctor26):

Ai probleme de natura psihica, dar ușoare nu grave, pot sa zic că sunt mai mult psihologice decât psihice de fapt. Ești tu mai retrasă, puțin mai ciudată ( excludem introvertism-ul)

| Furnicuta000 a răspuns:

Inseamna ca si-a dat seama ca nu are sanse cu tine si acum vrea sa te faca sa te simti prost. Dar nu inseamna ca nu poti fi rece si aroganta. Poate omul are dreptate. Dar oamenii nu spun lucrurile astea pe fata decat atunci cand se simt raniti sau refuzati

| Mindfulness a răspuns (pentru Littledoctor26):

Tu fata de noi ești normala, suntem multi depresivi, anxioși, antisociali pe aici.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca asa te percepe el.
Persoanele retrase sunt considerate uneori arogante.
In orice caz, daca nu ai ce comunica cu el, spune-i ca nu doresti relatii personale la servici, de aceea preferi sa pastrezi relatia rece si profesionala cu colegii de servici.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Inseamna ca a aruncat manusa.

Asculta-ti instictul, ca iti spune bine: nu te simti bine in compania lui. Afla de ce. Intreaba colegii de munca, aduna informatii.

Sper sa ma insel, dar personajul asta te sapa de ceva vreme pe la spate. Iar acum se da pe fata.
Are vreo legatura cu prietena ta de 20 de ani?

Nu reactiona in nici un fel, ca mai rau faci. Evita-l pe cat posibil.