Nu mai poate el de mesajul tau nesiropos. Mai bine imbraca-te slutty si taci, intelege el repede. Stii cum le merge mintea .
Ce-o sa inteleaga? ca e slutty si il tine doar pentru ca are nevoi speciale, iar la primul print mai aratos ce-i va iesi in cale, ii va da papucii?
Vrea sa-i ofere lui o siguranta prin cateva randuri...dar se pare ca nu prea are de gand, prefera randurile smulse din sentimentele altora.
Doamne, nu gandesc nici chiar asa de mult...
No bine fata, atunci zi-I ca sexul e doar asa ca sa creada el ca poate intr-o zi si ca-ti place de el de crizat ce e si I'll asiguri ca cu cat (scuze pentru cacuca-fonie) mai multe crize face cu atat mai putin de-ala (sa nu-I spunem pe nume ca nu-I pentru urechi inocente) va primi si nu conteaza cat de multi printi vor sta la fundul tau, tu respiri doar ca sa-l faci pe el sa se simta de-a dreptul nefolosit. Eh, pe vremea mea, 3 zile si 3 nopti dura sa ma dezbrac. Ce ospat si voie buna mai erapana la ultima bucatica de material...
Mie imi suna a santaj pana la ultima bucatica de dantela....sau trebuie' sa privesc toata situatia dintr-un alt unghi?
In fine, am fost acolo unde mi-ai zis si am intrebat daca esti "tu" niciun raspuns...
Mai intreaba o data ca nu stiu ce ~-am facut. Sau am intrebat si eu?
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?
Daca nu vrei ceva siropos poti sa incerci sa ii spui ce simti, va stii ca e spus din suflet.
buzeduulci întreabă:
anonim_4396 întreabă: