| yournameplease a întrebat:

Un tip imi face complimente la misto si ma deranjeaza.(gen "Cat de frumoasa te-ai facut ", " Iubirea mea, ce faci?" " Tu esti soarele meu, raza mea " Voi ce replici i-ati da?

Răspuns Câştigător
| jvEcu a răspuns:

"Bine iubirea mea, tu ce faci? Ma scoti la o supa la plic cand iei alocatia? "

11 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pai cand iti mai spune : cat de frumoasa te-ai facut...zi-i : frumoasa am fost mereu dar unii sunt prea orbi ca sa stie sa descopere asta la timphee hee

| NickiMinaj a răspuns:

'multumesc' laughing

| albastrualb77 a răspuns:

Sincer, nici macar nu l-as baga in seama, ocoleste-l cat poti, indiferenta doare mult mai tare...

| Robert a răspuns:

Daca face la misto stie ca te enervezi, deci i-ai face jocul.cea mai buna sfidare este nebagarea in seama.

| LarisaDragomir a răspuns:

Poate ca el te place... daca te deranjeaza spune-i si poate intelege daca nu...platestei-o cu aceiasi moneda

| Ella_4255 a răspuns:

Nul baga in seama, sau daca o faci comportate la fel ca el

| thegame9 a răspuns:

Sa ii spui si u acelasi lucruwinking rolling on the floor

| Revy a răspuns:

Spune-i sa se duca sa numere cite zecimale din pi, sau trimitel sa afle de ce pamintul se invirte intr-o singura directie, sa masoare unghiul dintre perpendiculare si ii zici ca daca termina mai devreme,, mai stam de vorba poate imi vine inca ceva,, big grin
sper ca-i inteles. Succes!

| marius7tree a răspuns:

Pai ii platesti cu aceeasi moneda gen:cand el te intreaba "Iubirea mea, ce faci?" ii dai un raspuns asemanator gen:"Bn iubire".Dar nu de vreo 2 ori! De fiecare cand face asa!

| DanielaMf a răspuns:

Pai..ai putea pur si simplu sa il ignori. Mi s.a intamplat si mie aceeasi chestie..si INDIFERENTA si.a zis cuvantul.dar daca vrei neaparat sa ii dai o replica buna ai putea incerca: Da, m.am facut mai frumoasa decat eram...si NU sunt de nasul tau!happy

| Radu_Florin_Cheran_1996 a răspuns:

"Bine viata mea, tu ce faci?" Ma scoti si pe mine la o shaorma la Dristor cand vii de la traseu?