| AdeA1991 a întrebat:

Una dintre cele mei bune prietene din copilarie s-a maritat anul trecut.
Eu nu am stiut nimic, desi ne avem una pe cealalta pe Facebook.
Scriu aici pentru ca sunt trista, dar daca comentati va rog sa nu vorbiti urat de ea.
multumesc

27 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Una dintre cele mei bune prietene din copilarie s-a maritat... sunt trista...sa nu vorbiti urat de ea"

ar trebui să vorbim urât despre tine pentru că in loc să te bucuri, te dai tristă că prietena s-a măritat

| Mindfulness a răspuns:

Nu o baga in seama sau nu îl bagă în seamă pe sierra1, e un tâmpit/tâmpită ce nu își asumă nici sexul și da cu hate mereu!

| Kufu95 a răspuns:

Îmi pare tare rău să aud asta, cred că cu timpul, legătura între voi s-a mai pierdut...

| Kufu95 a răspuns (pentru sierra1):

E tristă că a pierdut legătura, în caz că nu te-ai prins.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu e nici o problema!
Incearca sa aflii un contact de a ei si felicita-o!
E ocazie buna sa va revedeti dupa cativa ani, poate si vechea prietenie se va reface (mai ales daca locuiti in apropiere sau aveti ocazia sa va intalniti undeva).

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

Iar ești tu "traducătorul" de exprimări pe diagonală?

| AdeA1991 explică (pentru Mindfulness):

Motiv pentru care am scris ce am scris la sfarsit

| sierra1 a răspuns:

"Mindfulness: e un tâmpit/tâmpită"

hmmm, iar mă confunzi cu mă-ta! De remarcat cratima

| Mindfulness a răspuns (pentru AdeA1991):

Nu ți-a reușit laughing

| AdeA1991 explică (pentru Bula):

O am la prieteni pe Facebook, dar cred ca ce ma face trista e ca cealalta prietena a fost acolo ca si domnisoara de onoare, iar eu nici macr nu am stiut ca se marita

| sierra1 a răspuns (pentru gabicoo):

Ce avem noi de invățat de aici?

E clar că tu ai niște probleme și nu doar aici ai dovedit asta ci în multe răspunsuri, tu nu știi să accepți părerea altor oameni, dai răspunsuri răutăcioase, nu știu ce lucru ok demonstrezi cu comportamentul ăsta, dar mă rog, faci cum crezi.

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Păi uite ce mi-a scris mie, fi atent.

Bula
| Bula a răspuns (pentru AdeA1991):

Scuza-te ca, nu ai stiut de nunta si doar acum ai aflat!
Cere-i numarul de telefon, dati-va o intalnire si du-i si ceva cadou (de nunta), macar "simbolic" (un buchet frumos de flori + o cutie mare de ciocolata, etc.).

| AdeA1991 explică (pentru sierra1):

Ca trebuie sa apara unu mai ciudat care sa ii enerveze pe altii, dar sa o faca p-aia mica si trista sa rada.

intr-un mod dubios mi-ai facut ziua mai buna laughing laughing

| Mindfulness a răspuns (pentru Kufu95):

Și pe mine m-a înjurat laughing cred că e un copil idiot de gimnaziala cu spectru autist

Având în vedere că nu e prima dată când dai răspunsuri răutăcioase, la el se justifică ce spune, bine nu e frumos că te-a jignit, asta sunt de acord, dar dacă vrei să nu mai spună nimeni nimic de rău, mai lasă răutățile astea că nu rezolvi nimic.

Nu îl jigni, lasă-l așa, că la un moment dat s-ar putea să se plictisească de răutățile astea.

| Mindfulness a răspuns (pentru Kufu95):

Nu se plictisește, cunosc acest user de multi ani nu are limite la prostie laughing

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

Iar vorbești in numele altora?
Ce-ai zice să-ți comentezi propriile afirmații, n-ar fi mai sănătos?

| sierra1 a răspuns (pentru AdeA1991):

Adică tu ești aia mică și tristă?

| sierra1 a răspuns:

" Mindfulness a răspuns (pentru Kufu95): nu are limite la prostie"

oops, iar l-ai/m-ai confundat cu mă-ta! Din nou, cratimă

Nu și când tu deranjezi pe mare parte din oamenii de aici, te deranjează ce îți spun, știu, dar te rog frumos, nu îți convine de părerile altora, blochează-mă, cred că asta ar fi ceva sănătos.

Hai că îți dau și report, să vedem ce se va întâmpla, că am zis să nu ajungem acolo, dar uite că asta îți dorești.

Stai linștit, că îi dau report că văd că asta vrea.

| MarianWLF a răspuns:

Poate doar te-a omis mai ales daca nu ati comunicat de ceva timp.