Nu e nici o problema!
Incearca sa aflii un contact de a ei si felicita-o!
E ocazie buna sa va revedeti dupa cativa ani, poate si vechea prietenie se va reface (mai ales daca locuiti in apropiere sau aveti ocazia sa va intalniti undeva).
"Una dintre cele mei bune prietene din copilarie s-a maritat... sunt trista...sa nu vorbiti urat de ea"
ar trebui să vorbim urât despre tine pentru că in loc să te bucuri, te dai tristă că prietena s-a măritat
"Mindfulness: e un tâmpit/tâmpită"
hmmm, iar mă confunzi cu mă-ta! De remarcat cratima
"Kufu95: tu deranjezi pe mare parte din oamenii de aici...nu îți convine de părerile altora"
1 cum mai spuneam, vorbește/scrie pentru tine, tu nu reprezinți pe nimeni in afară de tine
2 trecem peste dezacordul folosit de tine, cu iz de analfabetism
3 de ce ar trebui să fiu de acord cu orice inepție?
4 ai auzit de argumente in a-ți sustine o opinie? Dacă da, dă-le. Dacă nu, stai liniștit in puținătatea ta
Arugmentele alea răutăcioase pe care le lași, alea sunt opinii? Pe cine minți? Acum serios... E clar că tu faci asta ori să trollezi ori că tu chiar așa ești în realitate, ceea ce nu mi-aș dori de la o persoană să văd vreodată. Nu e problema mea că ție nu îți pasă de alte persoane, mie da, dacă am ce învăța de la cineva și sunt niște oameni faini, de ce să fiu indiferent?
" Mindfulness a răspuns (pentru Kufu95): nu are limite la prostie"
oops, iar l-ai/m-ai confundat cu mă-ta! Din nou, cratimă
Sunteti macar in acelasi oras?
Nu ati tinut legatura, de asta nu ai stiut nimic. O legatura de prietenie se mentine de ambele parti, esti de acord?
Acum ca ai aflat, contacteaz-o, ureaza-i "Casa de piatra". Vezi ce raspunde. Initiaza tu o revedere.
Probabil tristetea ta vine si din alte surse. Casatoria prietenei a apasat niste butoane. Lucreaza cu un psihoterapeut sa rezolvi ranile alea.
Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Deci tu esti suparata ca nu te-a invitat sa inteleg? Pai daca asta este motivul, atunci gandeste-te ca poate doar tu o considerai pe ea o prietena buna din copilarie, nu e valabil si vice-versa. Poate nu ati mai tinut legatura o vreme si a zis ca n-are rost sa te cheme deoarece s-a racit de multa vreme relatia de prietenie dintre voi iar acum sunteti doar simple cunostinte.
Nu o baga in seama sau nu îl bagă în seamă pe sierra1, e un tâmpit/tâmpită ce nu își asumă nici sexul și da cu hate mereu!
Motiv pentru care am scris ce am scris la sfarsit
Nu ți-a reușit
Păi uite ce mi-a scris mie, fi atent.
Și pe mine m-a înjurat cred că e un copil idiot de gimnaziala cu spectru autist
Nu îl jigni, lasă-l așa, că la un moment dat s-ar putea să se plictisească de răutățile astea.
Nu se plictisește, cunosc acest user de multi ani nu are limite la prostie
Stai linștit, că îi dau report că văd că asta vrea.
Se pare ca nu mai faci parte din viata ei. Poti doar sa accepti si sa treci mai departe. Uita de ea, nu iti merita atentia
Îmi pare tare rău să aud asta, cred că cu timpul, legătura între voi s-a mai pierdut...
Poate pentru tine este una dintre cele mai bune prietene, pentru ea nu sunteti decat simple cunostinte.
Nu trebuie sa te superi, ai avut asteptari prea mari de la ea.
Transmite-i "casa de piatra".