În primul rand nu trebuie sa îți faci din asta un țel.Pe urma,trebuie sa conștientizezi ca nu trebuie sa te sfiesti de fiecare data când vorbești cu o fata,sunt la acelasi nivel cu tine,sunt tot oameni și nu trebuie sa te temi mereu ca te faci de ras sau ca ești mai prejos.
Încearcă și tu sa îți faci prieteni ce ies la rândul lor cu alți oameni. Poti asa sa cunoști persoane noi, surori, verișoare, prietene de ale lui x.
Rețelele ca tinder mi se par o prostie oricum. Facebook-ul și restul sunt ok pentru conversații și pentru a cunoaște oameni, fără sa le vezi neapărat mimica fetei.Dar pentru asta trebuie sa conștientizezi ca nu poți mereu când conversezi cu o fata sa vrei sa fie pe viata, ca nimeni nu poate sa îți garanteze asta si mai și panichezi femeia.
Oriunde, de la vecina de bloc, la colegi de scoala, colegi de munca, printre prieteni si rude, pe la magazine, la biserica, la biblioteca, intr-o cafenea, pe strada, autobuz samd.
Daca nu reusesti sa gasesti pe nimeni inseamna ca ceva din atitudinea sau comportamnetul tau respinge si pune pe fuga fetele.
Int-o relatie trebuei s ainveti sa faci compromisuri, adica sa cedezi si safaci si ce vrea partnera ta, fiindca relatia aia nu este doar despre tine, ci despre amandoi, iar daca exista dragoste, atunci iti este usor sa cedezi de dragul iubitei, si ea la fel, de dragul tau.
Vad din topicul tau anterior ca nu ai fost dispus sa faci comprmsiuri ci chiar te-ai indepartat de ea, deci ce mai vrei odata ce tu nu esti capabil sa cedezi si nici sa te comporti ca un barbat matur si responsabil?
https://www.tpu.ro/......destul-de/
Nu te mai mira in acest caz de ce esti singur si de ce nu te vor fetele...ca problema este numai la tine!
Conceptul e gresit: de "loc" unde se gasesec persoanele doritoare de viata de familie.
Toate soiurile de oameni sunt peste tot.
Asa ca, socializeaza. Nu contează unde.
De ce consideri ca mediul online nu ar fi un mediu propice pentru intemeierea unei familii? Fiindca iti ajuta munca mult mai mult...in fine, ce iti pot spune eu este sa participi la diverse actiuni sociale in locuri publice, sau cunoscand oameni noi in facultate spre exemplu sau chiar la locul de munca. Mai mult nu stiu ce as putea sa iti spun. Plimba-te mult prin mall-uri sau plimbari normale, iesi in locuri aglomerate, fiindca in aglomeratia respectiva mai mult ca sigur vei gasi pe cineva potrivit pentru tine. Succes!
Am incercat in mediul online,tot ce am "cucerit" acolo au fost tipe doritoare de altceva, numai familie nu.o singura tipa a fost ok, am ajuns să ne mutam împreună chiar, însă a fost o excepție, că asta se întâmpla acum mult timp.in mediul online citești ce îți scrie celălalt, nu îl vezi fata in fata, sa vezi ce gesturi are, cat de sincer.plus că destul de rar pe răspund fetele băieților simpli, online
Pe de altă parte, nu știu efectiv ce sa spun unei tipe fata in fata fara sa simt că mă fac de râs. daca fac asta, am senzația că mă crede vreun nebun/disperat
Clar nu acolo. Ai dreptate pe rețelele sociale e cam ciuuudat. Însă aici pe TPU, am văzut că lumea e ca în viața reală, se leagă prietenii se creează dușmănii. Se mai face și sexting uneori și muuulte. )) Deci conversează cu lumea pe aici și vezi ce găsești.
)
Glumesc acum, dar da, TPU e fain. Părerea mea.
Tot o rețea socială, pe care îți face și test de personalitate și pe baza lui găsești și prieteni și iubiți/iubite, compatibili este aplicația BOO. Genială.
Unde mai poți găsi ceea ce cauți tu, ar fi, zic, viața reală, right? Ieși cât mai mult dacă vrei să găsești așa ceva. De obicei dacă ești mai retras/ă va fi greu să găsești ceva direct pe stradă, așa că încearcă să găsești niște activități unde să existe oameni, ok? Niște activități unde să poți interacționa cu oamenii. Dacă ai posibilitatea schimbării jobului, poate poți să schimbi și asta, iar pentru o perioadă să-ți iei un job, unde de dimineață până seara ești înconjurat de oameni sau pur și simplu să socializezi cu ei.
Dacă ești ortodox, mergi și la biserică Am văzut că deși lumea din exterior bombăne, că aia care cer și bla-bla, dar mă uitam că în Biserică, nu există doar un preot care cântă și predică ci și acolo există o comunitate care se implică, unu taie pâinea, altul duce lumânările, altul face una și altul alta, deci dacă te ajută și asta, mai ales că ai zis că vrei iubire și familie nu doar ***
mergi și pe la Biserică și caută-ți dragostea și familia.
Dacă ești chiar pe disperare poți ruga și tu pe cunoscuți să te trimită la niște întâlniri aranjate sau chiar să-ți găsească ei pe câte cineva.
Mai primisem și eu un sfat la un moment dat, dar nu știu de la cine că dacă ai 2 prieteni și tu alegi sau furi încă 2 prieteni de-ai prietenilor tăi, deja ai în gașcă 4 prieteni
Poate poți urma sfatul ăsta, adică să cauți pe la cunoscuți, alți cunoscuți de-ai lor, DAR TE ROG, NU FI RĂU/RĂUȚĂ ȘI NU PUNE OCHII PE CEI DEJA IMPLICAȚI ÎN RELAȚII AMOROASE CU PRIETENII TĂI, DAR MAI ALES CĂSĂTORIȚI, DEOARECE KARMA NU DOARME ȘI NU VREI SĂ DEVII NICI TRĂDĂTOR.
Succes în căutări și găsiri!
Socializarea pe cat mai multe planuri poate aduce multe, nu-i
imposibil sa gasesti pe cineva in lumea asta, blocat in online loop nu-i bine.