anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde credeti ca se intampla cu cei dragi. dupa ce mor. sunt foarte afectata de moartea varului meu care a murit acum 4 ani si a matusi mele care a decedat acum 2 ani. voi ce zice`ti unde merg sufletele lor? sau au grija de noi? Astept parerile voastre

Răspuns Câştigător
| yasminna a răspuns:

Cei care parasesc lumea asta se duc intr-un loc unde e pace si fericire, cel putin eu asta cred.Si tatal meu a decedat acum un an si jumatate si cred ca el este acolo sus alaturi de ingeri si ma vegheaza. Cel putin asta imi place mie sa cred si mereu ma gandesc ca el stie dinainte anumite lucruri care se intampla.Stii cum se zice trupul in pamant sufletul in vant.

5 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Albastrel-alinu stiu... Dumnezeu nu ne ia viata... El ne-o daruie...Numai de noi depinde cum ne traim viata...bine sau rau... ce alegeri facem si cat de credinciosi suntem...
Cat despre cei care mor in accidente, omorati...sau orice moarte provenita independent de vointa si faptele lor...aceasta este soarta... TIMPUL SI LOCUL NEPOTRIVIT!
Referitor la intrebare...trupul decedatului nu mai merge nicaieri... el putrezeste ...nu mai are planuri...
Sufletului lui insa doarme...si asteapta venirea lui Isus care ne va oferi o lume paradisiaca... dupa o judecata dreapta!
Cred ca se vor intalni in aceasta lume perfecta toti cei care merita!

| Linda a răspuns:

Daca i-au slujit lui Dumnezeu merg in cer, daca nu dincolo.

| albastrel a răspuns:

Buna
eu cred cu tarie ca ei sunt acolo sus undeva si ca ne vom untalnii cu toti intr-o buna zi...am si eu acolo sus destule persoane pe care D-zeu mi le-a luat prea devreme si sper sa le pot imbratisa intr-o zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei care m-au parasit pe mine, merg "la luna"!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oana, lasa-ti rudele sa se odihneasca si tu traiesteti restul de viata fara sa te intrebi prea multe.ai un inger pazitor care te fereste de rele pana vei merge dupa varul tau si matusa ta. dar sa fie cat mai tarziu cu putinta.traieste ca nu ai mult timp la dispozitie si nu pierde timpul cu regrete dupa cineva care nu se mai intoarce de acolo si nici nu ti-au cerut voie sa plece.vii cu viii. si mortii cu mortii. Dumnezeu sai ierte. multi ani traiasca.