Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 25 Martie 2025 sunt:
Va cer părerea! Viitorul meu soț bea in fiecare zi când este liber, suficient încât să se îmbete. Când este liber face treaba acasă, dar fără băutura nu poate. Mă deranjează când vorbesc...? (mai mult)
De ce majoritatea lumii spune în general ai o prietenă/prieten și nu direct ai un iubit/iubită? Prietenul de obicei e ăla cu care decât ieși, vă vedeți rar etc și iubitul e direct:sărituri,...? (mai mult)
Am și eu doua fetițe de 7, 9 ani sunt la școala în clasele 1, 2 dar sunt foarte obraznice s- au apucat de fumat, au note rele mi- au spart tv, geamul de la vitrina, oglinda de pe hol, se tăvălesc...? (mai mult)
Pare ca extrem de multe vedete și comentatori fără prea multa experienta în domeniu apar la TV și comentează intr- una despre relații și despre cum ar trebui sa fie bărbatul perfect și femeia...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutor sa vorbim in privat sunt fata si mereu am ganduri de sinucidere nu ma ajuta cam nimeni n am pe cine sa ma bazez imi esti rusinr
Indiferenta doare dupa despartire?
Salut, vreau sa va cer și eu o părere sinceră. În urma cu un an am cunoscut o fata la locul de munca. Deocamdată nu ne- am mutat împreună deoarece are unele probleme în familie și după ce le...? (mai mult)
De ce mamele noastre au voie să dea în noi și să ne bata, că avem note rele și facem prostioare exact cum fac eu când greșesc mă duce îmi camera la ea mă dezbracă in fundul gol și îmi dă...? (mai mult)
Bună searaaa, dragilor ce ați face în situația în care partenerul vostru e mai fericit cu familia lui frate cumnata decât cu voi? Și toate momentele voastre sa fie doar în prezenta fratelui și...? (mai mult)
E ciudat că am 23 ani și nu am avut niciodată o iubită?
Bună, vorbesc cu o fată de câteva saptmanai, nu ne- am văzut până acum ca stăm în județe diferite. Ea a început să aibă sentimente față de mine la fel și eu. Doar ca acum 2 zile s- a supărat...? (mai mult)
Iubi bubi nu vrea să mă mai lase la muncă, adică vrea să merg să stau la el la cratiță că face el banii şi mie nu îmi place ideea. Eu vreau să am lucrul meu, nu să stau acasă toată ziua...? (mai mult)
De ce panaramele au banii şi fetele cuminți nu? Dacă e aşa mă fac şi eu panaramă decât să mă chinui de pe o zi pe alta cu saraliul din românia una care sa măritat la 13 ani are banii telefoane...? (mai mult)
Singurătatea nu vă "omoară"? Eu când sunt în prezența persoanelor și vorbim, mă simt bine. Dar, apoi, ajung acasă și îmi vine să mă dau cu capul de pereți.
Salut TPU. Cum pot sa il conving pe fratele meu din Anglia sa imi trimita un telefon nou, am un Samsung S9+ , dar bateria este foarte uzata si sunt nevoit sa il incarc de doua ori pe zi. Am incercat...? (mai mult)
Bună seara, am o cunoștință care mi- a zis ceva aiurea rău de tot și anume că dacă unul din părinți moare nu vrea să trăiască fără ei în sensul ăla rău. Ce este de făcut în acest ...? (mai mult)
Cum să nu mai fiu un "smiorcăit" care se gândește la sinucidere? Nu îmi e frică că o să mor, ci că nu o să mor și o să rămân țintit la pat.
Bună ziua.Cred ca îmi cunoașteți multi dintre voi problema cu care ma confrunt.Eu și acum am acelasi gând care ma omoară de ani de zile, dar ceea ce ma omoară pe mine și mai rău este faptul ...? (mai mult)
Ce ați face în situația de față? Indiferent că sunteți femei sau bărbați, faceți situația să fie pentru ambele sexe. Dacă aveți o soră/frate a cărei soț/soție constant vă bagă bețe...? (mai mult)
Buna, o întrebare am. Se poate sa îmi păstrez și numele de fată dacă deja pe certificatul de căsătorie s- a trecut numele soțului? Menționez nume străin și cununie oficiată intr- o țara ...? (mai mult)
Buna ziua, va scriu astazi, aici, pentru ca sunt intr- o situatie in care nu stiu ce sa mai fac. Sunt o fata de 23 de ani, insarcinata in luna a 4 a si pe strazi. Locuiam cu fostul meu iubit ce m- ...? (mai mult)
Încă din clasa întâi mi se spune că am probleme. Oare de ce? Mereu mi- am văzut de treaba mea, de învățat, am fost liniștit, nu chiuleam, și de- asta am fost luat la mișto/mi se spunea...? (mai mult)
Buna ziua, urmeaza sa ne mutam eu cu parintii mei în casa pe care o facem..momentan e înca în renovare si azi i- am zis mamei ca în casa ar sta bine un orologiu si mi- a reprosat ca pana la ala mai...? (mai mult)
Buna ziua, Cum vedeti aceasta situatie. Mama mea mi- a facut un fratior in 2017, noi suntem plecati in strainatate. De cand la nascut, e bolnava umbla numai pe la spitale si a facut ceva operatii...? (mai mult)
Bună deci mi am făcut un iubit care are o fost iubită care are un copil cu ea, chestia e că a spus ea că vine la mine acasă să facă scandal ce aş putea face să rezolv lucrurile?
Buna seara, vin cu o problema catre voi, ‘’s- a despărțit" de mine acum o saptamana, iar pe motivul ca nu am fost suficent de prezent in relatie, am inteles oarecum lucrul asta si i am explicat...? (mai mult)
Salut! Simt ca iubita mea nu ma mai iubește, tot timpul când vreau sa o pup sau sa o iau în brate face figuri, de multe ori îmi da pupici cu porți unul la ceva timp. Își pune prietenele pe primul...? (mai mult)
Am nevoie de un raspus la asta va rog! De ceva timp mai exact de o luna o fata de vreo aproape 16, (Eu am aproape 14 in vara) am inceput sa vb cu ea (am gasit- o de pe un joc) parca eu am inceput...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de un ultim sfat de la voi. Sunt cu cineva de 3 luni, bine ne știm de mai mult de 1 an dar acum văd ca este ceva foarte serios, problema sunt părinți mei ca desii am 30 de ani sunt...? (mai mult)
Mulți spun că nu există depresie. Și deși o să pară că mă plâng, deși o să aud "așa ai ales, așa ai vrut" și alte lucruri de genul acesta pe care nici nu aveam de unde să le știu dinainte,...? (mai mult)
Bună nu știu dacă e o întrebare corespunzătoare a acestui site Dar totuși dacă știe cineva sau măcar un sfat e luat în considerare pentru că mă va ajuta foarte mult am o fetiță de 9 luni ...? (mai mult)
Cum să fac să îmi schimb gândirea? Să fiu fericit cum eram înainte? Eu iau nu mai lucrurile rele dintr-o situație.
Buna tuturor..stiu ca o sa vi se para ciudat sa cititi asta doar ca am o problema si vreau sa stiu parerea mai multora..ideea este ca mama s- a recasatorit si am un frate vitreg..doar ca noi avem o relatie...? (mai mult)
Caut o cea mai buna prietena! Sa ne avem una pe altaa,sa vorbim zilnic si sa nu fie dryy, sa aiba chef de vorba!❤️????
Cum scapi de ură? Creste tot mai mult în fiecare zi.
Bună deci eu mam despărțit de iubitul meu de câteva zile și acum vreo 3 am început să vorbesc cu un băiat dintr un sat vecin pe care îl cunosc de vreo 5 ani el avea o iubită și un copil dar ...? (mai mult)
Cum să nu mai mă gândesc la sinucidere? Cred că una din probleme la mine e că mă gândesc prea mult ce cred alții despre mine, să nu supăr pe nimeni.
Bună, vorbesc cu o fată de 2 luni de zile. Ne- am văzut de nenumărate ori de nu le mai știu numărul, am făcut și dragoste. Doar ca eu i- am zis ca vreau ceva serios cu ea, și nu vreau să- ...? (mai mult)
Buna! Întrebare delicată! O femeie de 20 ani+ - poate sta fără sex pur și simplu? Adică câte rezistă o femeie fără sex la vârsta asta? E posibil jumate de an sau una an doi? Și dacă are...? (mai mult)
Nu am prieteni și ma simt singura. Cum pot ieși din starea asta?
Ma simt foarte singura. De când stau în Timișoara am senzația ca toate oamenii sunt doar prieteni din interes. Asa sunt bănățenii?
Detin profilul de Instagram glodeanmonica si la prieteni am profiilele alexandravesa si glodeancristian - cum pot foarte, foarte explicit vedea doar daca cele doua profile enumerate mai sus isi trimit...? (mai mult)
Fetelor ce salarii sunt suficient de atractive la un barbat? Minim ma refer? Am vazut pe Facebook ca femeile au liste intregi de preturi, unele ziceau ca doar machiajul lor costa 200 dolari.
Se zice ca lumea din ziua de azi este foarte rea, invidioasa, dusmanoasa, te-ar manca etc. Si ca inainte de 1989, lumea nu era asa, era buna, toti erau egali, toti se ajutau intre ei. Asa este?
Am pus o întrebare anterioară în care vă spuneam că am 18 ani și sunt însărcinată. Inițial voiam să fac avort, dar acum m- am gândit să păstrez copilul. Tatăl copilului e mai mare cu 1 ...? (mai mult)
Buna tuturor! Imi poate spune cineva daca parintii au cedat casa pe numele copilului, poate sa ii dea afara?
Care e motivul / motivele pentru care social media a devenit de cativa ani o platforma pentru a te lauda? Toti pe care ii cunosc, cred ca ar muri naibii daca nu ar posta in fiecare săptămână poza ...? (mai mult)
E adevărat ca barbatii însurați regreta faptul ca s-au casatorit?
Bună. Am 3 copiii 2 băieţi şi o fată baiatul cel mare are 5 ani, unul 2 ani iar fata 1 an îi cresc singura dar puteţi citi întrebarea anterioara dacă vreţi detalii băiatul cel mare deşi are...? (mai mult)
Bună. Am o situație mai delicată în familie, am 30 de ani, am pe cineva, aș vrea să mă mut cu el dar am o problemă acasă, mama nu lucrează de 2 ani pe motiv ca nu vrea iar tatăl meu este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Mihaiescu1987 întreabă:
Elena1995elenaelena întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!