| mentholinks a întrebat:

Unde imi pot gasi o viitoare sotie? Am 28 de ani, fara prea multe cunostinte, sunt in alta tara.

41 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Femeile in ziua de azi sunt foarte materialiste, se uita la cum arati, de preferat sa arati ca si fat frumos. Dar hei! Aceasta problema poate fi corectata cuuuu:

BMW M5 ~ https://www.bmw.ro/......ivire.html

3 straturi de ceafa sa ai si nu le mai dai jos de pe tine nici cu lopata. Merge garantat. Aceasta tehnica este extrem de eficienta caci nu mai trebuie sa treci prin primele etape ale unei relatii. Treci direct la casatorie peste noapte. Dar ai grija sa nu o lasi sa-ti conduca masina, oricat de mult ar incerca sa te faca sa o lasi prin sex. Tine minte, femei vor fi pentru eternitate. DAR BMW M5 este limitat, se vor face cateva sute de mii doar!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Castiel):

Da sigur. Poti avea BMW si sa fii fat frumos, daca o sperii când deschizi gura toatã atractia si materialismul acela dispare intr-o clipitã.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Pune o poză, laudă-te, inșiră proprietățile deținute, mașinile, conturile din bancă,... și să vezi cum sărim cu toții!

| Frank51 a răspuns:

Suntem pierduti...

| Pescu a răspuns (pentru Frank51):

Ai dreptate.

| Frank51 a răspuns:

In continuare sper ca glumesti si ca intrebarea e la misto, ca altfel esti cel mai ridicol om pe care l-am vazut.

| OldSoul a răspuns:

La o prima "ocheala" vad ca se desfasoara o intreaga telenovela in rubrica de raspunsuri laughing

O varianta ar fi sa cauti pe Facebook, grupuri de romani care sunt in aceea tara, cu putin noroc, vei da si de fete, iar daca stii ce sa faci, poate iti vei gasi si viitoarea sotie pe acolo.

| Bondarel99 a răspuns:

Pai vrei o romanca ce traieste in Romania, o romanca ce traieste in tara in care esti tu? O cetateana a tarii in care locuiesti tu?
Ca lucrurile sunt diferite. Fetele romance care accepta sa aiba relatii la distanta cu un necunoscut sunt foarte putine. Fete romance care sa emigreze singure mai rar (poate doar daca stai in Anglia, Italia, Spania sa gasesti ca tarile alea sunt suprasaturate de romani). Si fete din tara in care stai tu care sa nu vorbeasca romana gasesti fara probleme. Cel mai bine fa-ti cont pe Tinder.

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Tu esti luata albinuto?

| Bondarel99 a răspuns (pentru RAY):

Nu

| Hammurabi a răspuns:

Cum adică unde?
Pe aici, pe planeta asta.
Dar probabil că Dumnezeu, în care nu crezi, n-o să-ți dea voie să te înmulțești. laughing

| alina2k18 a răspuns:

Da anunt la matrimonialewinking Sauuuuuu spune-mi mai multe despre tine laughing

| mentholinks explică (pentru alina2k18):

Nu pot sa fac sex decat de doua ori pe saptamana.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru mentholinks):

Daca ai cu cine, faci si mai des... sau ai 70 de ani?

| alina2k18 a răspuns (pentru mentholinks):

Orale sau normale?

| xerxes1 a răspuns:

Te duci la o biserica frecventata de romani si gasesti o crestina pioasa pe acolo. Faci si tu semnul crucii, stai la slujbe intri in vorba cu ea etc.
Dupa aceea ori o dai tu pe brazda ori ea pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i lu' Alinutza ca ai macar 20 pentru ea si te-nsori. Ba inca acum ceva vreme mai spunea ca s-ar multimi si cu un 18...

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

De 18 cm gasesc si la vecinii de blocwinking cred laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Macar esti optimista tu...

| Superior a răspuns (pentru alina2k18):

Eu de la 15 ani o am de 22cm si e in crestere, acum are 25.

| alina2k18 a răspuns (pentru Superior):

Prea mare bosswinking

| supadeceapa a răspuns (pentru Superior):

Daca nu glumesti, imi pare rau pentru tine si viitoarea ta sotie.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu te-ai insurat cu sticla de bere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Iar a facut pisica in castronelul tau grivei, iar ai macat stricat? Vezi ca iar te bagi in discutii aiurea, doar zic asa... Ai grija tu sa nu ti se marite gura.

Sa ti se marite tie gura cu sticla de bere laughing Dar de ce esti vânăt pe frunte? Te-ai lovit cu capul de pumnul cuiva? rolling on the floor rolling on the floor

Te guduri tare când îți dau atentie grivei? Iar ai visat urât azi noapte, sau ai prizat ceva? Văd ca ți-a rămas puțin alb pe la bot copil cu spume... Ori e urmă de mecleu? Vezi cand te plictisești sa mai fii penibil ne dai si nouăde veste.

Eu n-am nimic la bot, tu insa faci spume de la berea aia care fermenteaza la tine in stomac alcoolicule, tu bei cate 7 sticle de bere pe saptamana, chiar si mai mult... la tine nu mai e regula cu "Consumati minim 2 litrii de apa pe zi", la tine e "Consumati minim 2 litrii de bere pe zi" laughing)) Sau tu cand auzi "Consumati minim 2l de LICHIDE pe zi" te duci cu gandul direct la sticla de Timisoreana laughing laughing
Fir-ai tu sa fii cu bautura ta.

Nepoate, du-te la "Viril Ianțu" ăla tu, acolo la copiii spun lucruri trăznite, ca pe aici nu mai amuzi pe nimeni... Vezi ca acolo ai sa ai audiențămai mare, e cu public, toate alea. Numai bun pentru nepoți ca tine. Atât doar, nu te duce drogat cum te prezințipe aici că te pun ăia la colț...

Sa am audienta cum ai tu sponsorizare ca te stie lumea si te sponsorizeaza aia cu sticle de Bucegi, mai lasa beutura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista o multime de site-uri si aplicatii care te pot ajuta însă cel mai bine este sa cunosti o fata din orasul tau, nu pe internet. Nu stii niciodata peste ce dai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce limbaj folosesti nu-ti gasesti nici la 70 de ani pe matrimoniale.

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Asa e din pacate. Femeile cauta doar vrajeli dulci.

| unvecin a răspuns:

Dacă ți-s mătușile în țară, hai... mă aștept că au deja pregătite o mie de variante. big grin

Nu cred că e o idee rea să vezi ce zic neamurile tale... Vizitează-le, petreci ceva timp cu ele - povestești altceva... și mă aștept că o să te ajute cu sugestii. Partea bună e că:
1. De obicei neamurile te știu de când erai mic, te cunosc mai bine decât străinii.
2. De obicei neamurile țin la cineva de sângele lor, deci vor da sugestii cât de cât OK.

În rest, vezi prin comunități de oameni. Fă-ți o verificare a valorilor pe care le ai în viață și vezi unde se întâlnesc oamenii care promovează lucruri similare.

| AlexDarius3 a răspuns:

Tinder.

| Illuminati2016 a răspuns:

De ce ai vrea asa ceva eu am 19 ani si vreau sa fiu forever alone

| Codrinn69 a răspuns:

Nu cauta in disperare, asteapta sa vina ea la tine. happy la varsta de 16 mi-am gasit o prietena, am varsta de 24 si sunt casatorit cu ea, totul merge perfect.

| AS1989 a răspuns:

Salut! ai reușit Intre timp sa găsești o soție?