| mentholinks a întrebat:

Unde imi pot gasi o viitoare sotie? Am 28 de ani, fara prea multe cunostinte, sunt in alta tara.

41 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Superior):

Daca nu glumesti, imi pare rau pentru tine si viitoarea ta sotie.

| Codrinn69 a răspuns:

Nu cauta in disperare, asteapta sa vina ea la tine. happy la varsta de 16 mi-am gasit o prietena, am varsta de 24 si sunt casatorit cu ea, totul merge perfect.

Răspuns utilizator avertizat
| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu te-ai insurat cu sticla de bere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Iar a facut pisica in castronelul tau grivei, iar ai macat stricat? Vezi ca iar te bagi in discutii aiurea, doar zic asa... Ai grija tu sa nu ti se marite gura.

Sa ti se marite tie gura cu sticla de bere laughing Dar de ce esti vânăt pe frunte? Te-ai lovit cu capul de pumnul cuiva? rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396

Te guduri tare când îți dau atentie grivei? Iar ai visat urât azi noapte, sau ai prizat ceva? Văd ca ți-a rămas puțin alb pe la bot copil cu spume... Ori e urmă de mecleu? Vezi cand te plictisești sa mai fii penibil ne dai si nouăde veste.

Eu n-am nimic la bot, tu insa faci spume de la berea aia care fermenteaza la tine in stomac alcoolicule, tu bei cate 7 sticle de bere pe saptamana, chiar si mai mult... la tine nu mai e regula cu "Consumati minim 2 litrii de apa pe zi", la tine e "Consumati minim 2 litrii de bere pe zi" laughing)) Sau tu cand auzi "Consumati minim 2l de LICHIDE pe zi" te duci cu gandul direct la sticla de Timisoreana laughing laughing
Fir-ai tu sa fii cu bautura ta.

anonim_4396

Nepoate, du-te la "Viril Ianțu" ăla tu, acolo la copiii spun lucruri trăznite, ca pe aici nu mai amuzi pe nimeni... Vezi ca acolo ai sa ai audiențămai mare, e cu public, toate alea. Numai bun pentru nepoți ca tine. Atât doar, nu te duce drogat cum te prezințipe aici că te pun ăia la colț...

Sa am audienta cum ai tu sponsorizare ca te stie lumea si te sponsorizeaza aia cu sticle de Bucegi, mai lasa beutura.

| AS1989 a răspuns:

Salut! ai reușit Intre timp sa găsești o soție?