| razvaD a întrebat:

Unde pot gasi o parteneră cu servici, casă și toate cele pentru relație serioasă? M-am săturat să stau cu mama

11 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Dacă ai pus aceasta întrebare sigur o sa îți găsești...

NOT

| AndreeaWTS a răspuns:

Adică o trolliță? laughing

| mgtow a răspuns:

O baba e buna pentru tine, norocul asta lau avut cativa romani in uk care le-au tepuit de bani apoi au ajuns in puscarie. Statul cu maicata e pentru binele tau, ea face mancare si te ingrijeste, cand moare o sa iti para rau dupa ea. Nu gasesti femeie nu e problema maicata e la bine si la greu pentru tine asa nu te vei simti prost ca ai lasat-o singura cand puteai sa ii fi alaturi in viata

| Mirel4412 a răspuns:

Daca ai scris servici, se vede ca nu o sa-ti gasesti prea curand un om, care de fapt vrei doar sa iti faca mancare, sa spele haine si sa faca curatenie. Scoate-ti ideile astea din cap. Dupa ce am scris atat, mi-am dat seama ca e trol XD

| Furnicuta000 a răspuns:

Cu serviciu gasesti dar sa aiba si casa...pretentii mari. Sau poate te referi la cineva care sta cu parintii

| Zuzu1991 a răspuns:

Esti troll?!?
sau ai un blocaj mental (nu te judec, SE INTAMPLA) pentru ca exista un raspuns ABSOLUT EVIDENT si care te rezolva... TOTAL:
https://www.google.com/search?q=matrimoniale

| johnnny123 a răspuns:

Cu alte cuvinte, cauti o alta femeie care sa te intretina.
Va fi destul de greu sa o gasesti. In general femeile care au "servici, casa si toate cele" sunt suficient de istete incat sa miroasa de la o posta un profitor.

| darrio2007 a răspuns:

Relatie serioasa? La viciul tau cu jocurile de noroc, m-as mira daca vei gasi si un animal de companie.

| razvaD explică:

Bă voi țineți cu ursul.
Nu mi-ați cunoscut familia, să vedeți trolli adevărați, bunicii mei trăiesc în cocioabe din lut și se dau cei mai deștepți și înțelepți din sat.

| Ruja_Sebastian_1986 a răspuns:

In condiția asta tu trebuie sa fii serios și sa muncești nu aștepta fată cu casă și chiar dacă găsești implicate nu o lasa singura arată-i că poți mai mult!

| Xulescu08 a răspuns:

Mai degrabă caută un loc de munca serios remunerat cum trebuie (mai greu pe la noi da' nu imposibil) si muta-te în chirie. Ce cauti tu, asta caută fetele la capitolul partener? Damn!