O baba e buna pentru tine, norocul asta lau avut cativa romani in uk care le-au tepuit de bani apoi au ajuns in puscarie. Statul cu maicata e pentru binele tau, ea face mancare si te ingrijeste, cand moare o sa iti para rau dupa ea. Nu gasesti femeie nu e problema maicata e la bine si la greu pentru tine asa nu te vei simti prost ca ai lasat-o singura cand puteai sa ii fi alaturi in viata
Daca ai scris servici, se vede ca nu o sa-ti gasesti prea curand un om, care de fapt vrei doar sa iti faca mancare, sa spele haine si sa faca curatenie. Scoate-ti ideile astea din cap. Dupa ce am scris atat, mi-am dat seama ca e trol XD
Cu serviciu gasesti dar sa aiba si casa...pretentii mari. Sau poate te referi la cineva care sta cu parintii
Esti troll?!?
sau ai un blocaj mental (nu te judec, SE INTAMPLA) pentru ca exista un raspuns ABSOLUT EVIDENT si care te rezolva... TOTAL:
https://www.google.com/search?q=matrimoniale
Cu alte cuvinte, cauti o alta femeie care sa te intretina.
Va fi destul de greu sa o gasesti. In general femeile care au "servici, casa si toate cele" sunt suficient de istete incat sa miroasa de la o posta un profitor.
Relatie serioasa? La viciul tau cu jocurile de noroc, m-as mira daca vei gasi si un animal de companie.
Bă voi țineți cu ursul.
Nu mi-ați cunoscut familia, să vedeți trolli adevărați, bunicii mei trăiesc în cocioabe din lut și se dau cei mai deștepți și înțelepți din sat.
In condiția asta tu trebuie sa fii serios și sa muncești nu aștepta fată cu casă și chiar dacă găsești implicate nu o lasa singura arată-i că poți mai mult!
Mai degrabă caută un loc de munca serios remunerat cum trebuie (mai greu pe la noi da' nu imposibil) si muta-te în chirie. Ce cauti tu, asta caută fetele la capitolul partener? Damn!