Nu conteza studiile sau personalitatea ta. La naiba, nu conteaza nici macar cazierul tau. Tot ce conteaza este aspectul tau fizic, mai ales daca ai sub 30 de ani. Aspectul fizic te face barbat in ochii femeilor, nu actiunile tale. Inalt+ lean+ fata simetrica = dragoste. In mod non ironic iti spun ca daca esti ultimul ratat, dar esti frumos, femeile se vor bate pentru atentia ta. Nu ai nevoie de masina sau studii superioare.
Ti-au spus " dragut" din complezenta sau din politete. Daca chiar te considerau " dragut" te sugeau in baie la club, scoala sau munca. Daca erai " dragut" te abordau ele pe fata pe insta. Daca erai " dragut" aveai match pe tinder cu zeci de femei. Tu nu ai nici o vina, doar ca nu esti " frumix" sau " dulce" sau " hot". In timp ce eu iti scriu commentul asta, o fata / femeie, devine single mom cu un tip " dragut" care nu vrea sa recunoasca copilul. Dragut= sex gratuit. Its all abou looks! Cauta statisticile de pe tindere sau bumble. 15% dintre barbati fac sex cu zeci de femei, in timp ce 75% nu se aleg nici macar cu un date. Incearca sa abordezi fete in viata reala si fii dispus sa fii refuzat de minim 80% dintre ele. Imi pare rau ca sunt cinic, dar poti sa vezi realitatea sau o poti ignora. Asta depinde doar de tine.
Nu conteaza ce vor ele, ideea e ca mediul online e plin de distrusi din astia care le fac sa se creada printese si regine cu alte cuvinte iti pierzi timpul de pomana.
Este posibil sa gasesti fete ok daca lucrezi in institutii militare si semi-militare, gardian la parnaie, in armata, politie, jandarmerie, etc.
Dar acum cred ca nici acolo nu mai sunt, femeile feminine au cam disparut, in locul lor sunt feminazistele astea care urasc barbatii.
Du-te la biserica de dimineata, asa ai sanse sa intalnesti una harnica care nu doarme pana la ora 14:00 ca a umblat toata noaptea prin cluburi.
Mai bine îți spun eu, direct ca fată și închei povestea. Fetele sunt diferite, la fel ca și băieții. Unele vor ceva, altele altceva. Cel mai bine cunoști fizic fetele, în locuri publice, gen cafenea, cofetărie, restaurant, bibliotecă, parc, centru de voluntariat, etc. Nu mașina sau hainele te definesc ca băiat, ci caracterul tău, felul tău de a fi și de a te comporta cu o fată. Nu doar aspectul fizic contează. Trebuie să ai puțin din toate. Trebuie să fie bun, atent, grijuliu, iubitor, respectuos, răbdător, înțelegător, etc. Restul se află treptat, împreună cu fata respectivă. Asta înseamnă să vă cunoașteți reciproc și să fiți întâi prieteni, nu direct iubiți, că altfel nu prea merge.
Fetele in general au o intuitie buna si reusesc sa detecteze un caracter infect.
anonim_4396 întreabă: