La muzeu si gradina botanica m-am gandit si eu. Cred ca sunt locuri unde poti merge cam cu oricine, cum ar fi gradina botanica, sau sa va dati intr-o roata ferris (pentru bucuresteni, e una in parcul lui Piedone) sau in carusele din acelea care se mai gasesc prin balciuri (subrezenia aparatelor contribuind la senzatie), la balciuri in sine pentru ca sunt rare si greu de gasit; mai astept propuneri...
Daca esti baiat, poti sa-i oferi tipei o intalnire de neuitat ducand-o intr-un poligon sa traga la tinta. E?
Imi place si ideea cu muzeul, dar sa aiba o tema care sa fie de interes special pentru partenerul/partenera. Si sa fiti pe la primele intalniri, pentru ca daca deja sunteti impreuna de ceva timp, muzeu, teatru, concerte sunt iesiri speciale, dar nu iesite din comun (zic eu).
Daca te tin buzunarele, puteti merge in alt oras, fara sa ii spui unde si ce veti face.
Cred ca surprizele incanta pe oricine, indiferent de stadiul relatiei.Mai cred ca oamenii se pot simtii foarte bine si cu bani mai putini, doar locatiile trebuiesc alese cu grija si inspiratie.
Intalnirea e neconventionala, nu nonconventionala.
L-as duce la un bar de striptease. La Disneland. La un concert Rammstein.
Shuellen întreabă:
anonim_4396 întreabă: