| Mosulll a întrebat:

Unde va petreceti seara de craciun?

Răspuns Câştigător
| Pisyreamary22 a răspuns:

Seara de craciun o voi petrece alaturi de familia mea...
O Iubesc cu adevarat pentru mine spiritul craciunului este alaturi de familie :*

12 răspunsuri:
| Devii a răspuns:

La munte, pe partie cu snowboardul si familia. happy

| LauraEU a răspuns:

Ne adunam mai multe familii intr-o casa si stam toti impreuna happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu niște prieteni de familie, la curte.
Pa, pa.

| MariaStancu a răspuns:

Eu acasa cu familia mea. Iar in prima zi de Craciun am sa merg la varul meu. De obicei eu si familia mea suntem foarte uniti si ne iubim iar in fiecare an, in cele 2 zile de Craciun facem vizite. Dar mereu de ajunul Craciunului stam acasa impreuna si ne uitam la filme de Craciun.

| h3r a răspuns:

Sau cel puţin cu cine aş vrea să-l petrec.
O să stau acasă, cu părinţii. Asta dacă o să fie posibil, mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun.

Sper că la fel o să fie şi la tine! Apreciază fiecare Crăciun în familie, asta până mai ai parte de el.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Undeva pe Terra.
Pe curând!

| bloodyhell a răspuns:

Acasa

Răspuns utilizator avertizat
| Andreeapoeta100 a răspuns:

Eu o sa petrec si o sa impartasesc magia serii de craciun impreuna cu familia,voi merge la colindat cu sora mea pe la vecini(dar nu pe bani caci nu e frumos,ci doar ca sa aducem bucurie in casele oamenilor care asteapta colondatorii),ori la colindat cu clasa,alaturi de cei mai buni prieteni,care ne-au sprijinit cand ne-a fost greu si care ne-au ridicat cand am cazut. sper ca acest craciun sa fie frumos si sa nu cad sau sa alunec pe gheata,caci in octombrie mi-am rupt mana si m-am operat(mi-au bagat o tija in mana facuta de metal care s imi tina oasele drepte)dar daca voi cadea,tija mi se va rupe cu siguranta(pentru ca este foarte subtire metalul si foarte periculos)dar pe langa aceste detalii secundare,astept cu nerabdare craciunul,pentru a-mi umple sufletul de lumina DUMNEZEIASCA a CRACIUNULUI.P.S:aceste randuri pe care le-am scris, sunt din inima, nu pentru funda, asa ca poti sa o dai oricui, caci oricum ar fi magia sarbatorilor va ramane un sentiment unicat in sufletul meu!

| Andreeacordos a răspuns:

Buna,sunt eu Andreeapoeta100! Sunt pe acest cont, deoarece acela a fost blogat, pentru ca mi-a fost furata parola, dar toate raspunsurile sunt ale mele.va rog sa ma credeti caci eu manevram acel cont!

| CityOfSatan a răspuns:

Alaturi de iubitul meu si familia lui!

| Bacemi a răspuns:

In familie. Alaturi de parinti, frati si surori.

Întrebări similare