| danieldintimisoara a întrebat:

Unele fete de ce nu ma pretueste pe mine eu am 28 de ani sunt din timisoara vreau o fata cu suflet mare oare de ce nu ma pretueste astept raspuns

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Gata, m-am prins care-i treaba cu tine (mai bine zis, m-am convins). Eşti încă un Troll enervant şi lipsit de imaginaţie (măcar dacă ai fi fost unu' bun/amuzant...mai tăceam).
Altfel nu-mi explic, cum cineva poate să fie atât de analfabet şi axat doar pe o direcţie: "nu mă iubeşte fetele. ce să fac?". Esti ca o muscă bâzâitoare, care nu intelege nimic din ceea, ce i se spune.
Acum n-o să mai vezi de la mine răspunsuri serioase, gata.
Nici pe ceilalţi nu-i sfătuiesc (îşi pierd timpul degeaba).
La cât de multe sfaturi bune ai primit până acum şi la cât de multă lume şi-a lăsat toate treburile special pentru tine, îmi vine să te şi bat, pe cuvânt.
Nu e frumos să-ţi baţi joc de oameni în halul ăsta, de timpul şi răbdarea lor! Urât! Urât de tot!

P.S. Dacă până şi răbdarea mea a ajuns la limită, ţi-ai făcut munca bine, cea de Troll. Felicitări! Iar dacă te-am supraapreciat, scuză...şi-mi pare rău pentru tine, pentru că în acest caz chiar eşti de o prostie ieşită din comun, ceea ce nu-i de bine. Şi apropo, de aia nici nu te "iubeşte fetele", dragă danieldintimisoara.
Mai treci şi tu pe la şcoală! Uneori ajută.

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Pentru ce sa te pretuiasca? Fetele nu vor cauta niciodata un plangacios, un pierde vara, un disperat care cere si nici macar nu ofera ce cere!

| thealchemist a răspuns:

Fetele trebuie sa fie proaste sa nu pretuiasca pe cineva perfect ca tine.
pe de alta parte cred ca mi-am descoperit si eu o parte feminina si superficiala pentru ca m-am saturat de intrebarile tale.

| Zoet a răspuns:

Ma iubeste femeileeee, si e moarte dupaaa mineeee laughinglaughing
Hai mah, sincer, las-o balta. Esti analfabet, nu vezi? Ce sa caute fetele la tine?

Răspuns utilizator avertizat
| nikol a răspuns:

Nu toate fetele sau toti baieti stiu sa pretuiasca iubirea. Unele fete cauta baieti cu bani care arata bine si nu se uita la sufletul acelui baiat.Parerea mea e ca trebuie sa vezi sufletul nu grosimea la portofel.De exemplu fetele mor dupa baietii care trag la fiare si arata bine.mie nu imi plac genul astea de baieti cu cat arat mai bine cu atat sunt probleme in relatie, gelozii.Stai linistit fiecare om are perechea lui doar trebuie sa o cauti mai bine

| ΔH a răspuns:

Pentru ca esti INCLULT, anagramat, nu stii sa scrii, nu stii sa vorbesti pe scurt esti PROST.

| Chiuaua a răspuns:

Tu ai revolutionat siteul, l-ai facut mica publicitate online sectiune matrimoniale, decat sa te intrebi `de ce nu ti place fetili ` mai bine ti-ai cauta una si ai incerca sa nu mai fi asa prost cum esti

| adrianarp a răspuns:

Nu te PRETUIESC pentru ca esti analfabet

| Puppy_4301 a răspuns:

Nu pot sa cred ca un om la 28 de ani poate fi atat de agramat ca tine straight face.
Eu bag mana in foc ca esti si manelist ca aia in 2 fraze fac 20 de greseli gramaticale...cam asa ca si tine.
Esti o rusine si faci umbra degeaba pamantului. Tu ar trebui sa stai la sapa nu pe internet.