Stiu ce vrei sa zici.
Si cand dai peste oameni care te intreaba ce faci doar de dragu sa auda un bine si sa scuipe si el un bine si sa plece impacat ca te-a bagat in seama parca iti vine sa-i dai cu ceva in cap si sa-l intrebi " Si ce ti s-a mai intamplat in ultimele minute? ".
Si nu esti prea dificila sau poate suntem amandoua. Nici eu nu gasesc pe la toate colturile oameni cu care chiar sa am ce discuta.
Rar ii gasesc, si cand ii gasesc vorbesc cu orele cu ei si cand suntem pe mess 8 ore non-stop. Asta pentru ca am un frate care vrea si el, ce naiba.
Oricum nu e vorba de un caracter dificil, e vorba de maturitate. Adica de ce sa imi pierd eu nervii pe unu care imi abereaza. Sti ca mai sunt unele persoane care din " Buna, ce faci, si eu fac bine. " nu ies. Da baga domne' degetele in apa si dupa in priza si vin-o la mine sa-mi zici, crede-ma, o sa te ascult cu cea mai mare atentie.
Pff...Eu gasesc mai mereu persoane cu care sa discut ore in sir fara sa ma plictisesc pentru ca imi place sa cunosc persoana bine..Acuma depinde si de caracterul tau, cat de sociabila si agreeata esti.
Eu am noroc ca am avut parte de noroc.
Nu, nu mi se pare ca esti dificila. Pur si simplu ai pretentii de la oamenii care ar trebui sa stea in jurul tau, iar ei n-au nici o treaba. Da, lumea este superficiala, chiar foarte, insa fiecare persoana are calitatile ei. Toti suntem superficiali pana la urma, insa trebuie sa inveti sa te adaptezi si sa lasi mai mult de la tine, sa accepti persoanele din jurul tau asa cum sunt. Nu toate persoanele sunt cum doresti tu sa fie, si trebuie sa le accepti prezenta, cu calitati cu defecte, n-are importanta. O calitate compenseaza un defect si poate cineva nu e cum vrei tu sa fie, dar are alte calitati. Incearca macar sa cunosti pe cineva si de abia dupa aceea sa poti spune ca nu-ti place prezente lui/ei. :*
Daca este o problema de autocunoastere,este oarecum ok,dar daca mergi pe ideea ca esti un"geniu neinteles", e rau de tot.
Intrebarea ta vine mult prea devreme, din moment ce inca te afli la varsta la care ar trebui sa acumulezi informatii, sa lecturezi foarte mult si sa schimbi impresii despre ce ai invatat, ai vazut si ai auzit.Nicidecum sa-ti pui intrebari existentiale,sau sa faci declaratii transante.
O astfel de intrebare apare in mintea unui om dupa o etapa in care s-a sedimentat un anumit volum de cunostinte,si simte nevoia sa se autoevalueze.
La randul ei,autoevaluarea se face prin comparatie cu semenii tai,respectiv cu cei ce au varsta ta,sau aproape.Iar daca nu ai gasit in jurul tau o persoana etalon,e posibil sa ai probleme la capitolul socializare,si ca atare,exista riscul sa fi numita"sociopata". Suna foarte dur. Putin mai bland ar fi cuvantul"fitoasa", ca tot e in trend.
Apropos, oamenii putin mai diferiti ii gasesti la categoria"Stiinta si Filozofie", iar termenul de"superfiacial", ti-as recomanda sa-l foloseste peste vreo 20 de ani.
Exista si posibilitatea ca tu sa-ti fi ridicat asteptarile din partea persoanelor cu care vrei sa discuti. Vrei altceva, lucruri ori mai pretentioase ori pur si simplu altfel. Nu consider a fi ceva grav. Trebuie sa gasesti acele persoane care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Bafta si ai grija de tine!
Da,si asta e o posibilitate.
Dar in nici un caz nu sunt increzuta si fitoasa cum poate ar crede altii cand ar auzi de ridicarea asteptarilor unui om.
Multumesc pentru raspuns!
Esti si ceea ce oferi, stii se spune ca din bogatia inimii vorbeste gura. Poate ca ai ajuns la momentul in care ai nevoie sa-ti umpli inima cu ceva, cu ceva ce nu gasesti in cei pe care ii intilnesti. Golul acesta este foamea de Dumnezeu...nu ti-l umple nimeni altcineva, nici macar o mare de prieteni foate intelepti. Incarca-ti inima cu rugaciune si cu dragoste si ai sa poti fi asa cum esti fara sa ai senzatii ca esti ciudata sau neinteleasa.
De ce?
Ca nu mai dai fundita mai mult ca sigur .
Da,e o varianta
Shhh, sa nu ii zici ca ma bate de ma dablageste.
Promit ca nu-i zic. Oricum, ai meritat fundita.
Multumesc, dar chiar asa e. Mai aveam unu in lista care nu stia nimic despre mine dar era impacat ca imi dadea mereu "ziua buna " si ma intreba de sanatate. Foarte dragut baiatu, de tinut la ignore.
Da.am dat si eu o gramada de ignore la persoane de genu'.Mai bine da-ma dracu (ca sa am ce sa-ti raspund), decat sa-mi dai un "buna" si un "ce faci" in sictir.
Sau mirificele persoane care isi borasc tot sufletul si toate problemele in fata ta si cand vrei sa faci si tu asta sa-ti dea "ocupat" .
Daaa.Si astia ma streseaza.Ii asculti, le dai sfaturi de 20 de randuri si cand vrei sa spui si tu ceva."aha","naspa","da...hai ca am putina treaba".
Interesant e faptul si ca are tupeul sa vina si a doua oara, si a zecea oara. Foarte dragute persoanele astea, ce mai.
nu esti dificila
Da,asta asa e.Vad ca ii asculti si se-nvata.Ma bucur ca am putut vorbi cu tine.
Apropo, daca ai 16 ani asa cum scrie in nickname-ul tau, sa stii ca esti foarte inteligenta pentru varsta ta.(sau inteligent)
P.S.: Scuze ca ti-am raspuns cu o asa mare intarziere, dar m-a pus mama la treaba.
Te pup!:*
Multumesc! Nici eu nu cred ca sunt.
Chiar...nice nickname
la cererea spectatorilor l-am pus :))
si eu am tendinta, cateodata, sa ma cred auperior unora, alteori aerian, sa nu inteleg pe nimeni, se intampla oricui
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU&ob=av3e
Da,ai dreptate.Mersi pentru melodie, foarte potrivita.
nu simt eu inima ta? de-aia sunt telepatistul numarul unu al tarii, ce zic eu al tarii, al bucurestiului daca nu a scarii de bloc unde locuiesc eu?
Da,nu imi apare ultimul tau raspuns, dar am trecut pe la tine si l-am vazut.
Ok...stiu deja ca stai in Bucuresti si ca stai la bloc.Nu spune mai multe ca sa nu te caute dusmanii, da?
Fii si tu mai atent!
poate o dau in manele acum
ce sa facem si noi, remuneratie mica, dupa buget, am pus bani la ciorap de doua nivele la o vila dar imi trebuiesc si pentru parter
Inteligenta va rog . Eh pe naiba, i'm just a kid.
O zi buna.
Intr'o lume de rahat plina de parsivi(e), nu trebuie sa cauti... ce sa cauti? dezamagiri, suferinta? poate ca suntem in aceiasi situatie, doar ca eu nu caut nimic, nu vreau nimic, nu vreau sa ma inteleaga nimeni, in fine problemele mele sunt altele, tu ar trebui sa lasi cursul vietii sa mearga mai departe, si vei gasi o persoana pe gustul tau... ok multa bft!
Eu cred ca esti ok, nu trebuie sa fii ca ceilalti, de ce nu incerci sa faci oamenii sa te placa, sa ai schimbi pe ei nu pe tine si in plus nu cred ca toata lumea pentru tine este superficiala adica acolo in sufletul tau nu este nici-o persoana pe care o consideri de treaba si cu care crezi ca te potrivesti, sincer poate nici tu nu iti dai silinta si nu mai incerca sa te schimbi radical.
A fost o persoana, dar m-a dezamagit si ea.Sincer si eu credeam la fel ca tine, ca intotdeauna va fi si o parte buna in ceva rau, dar acum...cu parere de rau spun ca nu mai am incredere deloc in oameni.Si nu vreau sa ma schimb pentru nimeni si nici n-o sa ma schimb.
Multumesc pentru raspuns.
Good luck!
Sincer ai mare dreptate pentru ca rar mai vezi un prieten adevarat, dar MEREU este cineva acolo care nu te tradeaza niciodata, acest cineva este de multe ori familia.Si eu ma uit la mine si din 500 de prieteni pe care ai am doar 20 sunt adevarati.
Si cand nici familia nu-ti este alaturi si este rece si indiferenta...ce faci?
Nu? Mai sunt si cazuri d-astea...
Si eu simt la fel.Asa am facut si eu dar dupa un timp m-am simtit prea inchisa in mine si singura.Nu mi-a placut de nimeni.Toata lumea e diferita dar am simtit de parca eu n-as fi nimeni din toata lumea aia.M-am gandit mult timp daca ce ar fi daca as avea multi prieteni care m-au aprecia cum sunt eu, sa nu ma barfeasca, sa nu ma minta...etc..Dar acum am incetat sa fiu asa si incerc sa-mi fac prieteni.Dar totusi nu prea poti avea incredere in nimeni.Mai bine e fara prieteni prea buni.De ce nu povestesti cu paritii tai despre asta.Asa am facut si eu adica am vorbit cu mama.Am mosteit singuratatea asta de la ea.Nici ea nu a avut prietene si nu avea incredere in nimeni.Nu esti prea paranoica.Eu incerc acum sa-mi vad de viata si sa nu-mi pese de nimeni doar de mine.Deci eu sunt Pro
Parca m-ai descris pe mine.
Oricum, nu pot sa ma bucur ca mai sunt si altii care se simt asa..."nimeni din toata lumea".
Frumos raspunsul tau, mi-a placut.
Succes!
Nici pe mine nu ma intereseaza funda stai linistita. Si eu sunt in situatia ta, cred ca nimeni nu ma intelege dar ai dreptate. Chiar e superficiala lumea in ziua de zi. Tot ce e de facut cred e sa pui picioru in prag si sa spui lucrurilor pe nume. nu mai ezita sa spui ceva daca vrei ca ramai doar cu gandurile. Trebuie sa fi mai deschisa
Asta spuneam: in lumea asta superficiala nu ai cui sa-i spui gandurile.
E compilcat...
Have a nice day...or night!
Nu ai cui sa ii spui gandurile e adevarat dar probleme de genu asta e bine sa le vorbesti. Inclusiv cu straini ca mine pe care nu ii sti. Asa poti afla cate ceva despre problema ta si ar fi un pas in fata pentru tine