Bla bla bla
in teorie treburile alea cu viata sanatoasa, aer curat, liniste, natura ar face bine.
Dar la satele de la noi treburile aste plaesc pe langa lipsa de educatie, lipsa igienei, lipsa calitatii vietii pe scurt
Nu sunt de acord.
Posibilitatile de dezvoltare intelectuala altele decat scoala la sate sunt mult reduse fata de oras.
Calitatea apei si igiena in cele mai multe sate nu sunt la inaltimea celor de la oras.
Copiii crescuti la tara sunt mai sanatosi, mai agilipentru ca fac mai multa miscare in aer liber, cunosc mai bine plantele si animalele( cel putin pe cele care cresc in gospodarie), au un simt patriotic mai dezvoltat, cunosc si pastreaza traditiile mai bine decat cei crescuti la oras, apreciaza munca si banul mai bine, sunt mai putin predispusi la depresii.
Si si.
copiii care cresc la tara cu hrana naturala si curata sunt mai rosii in obraji. asta in prima faza a copilariei, apoi trebuie sa mearga si la ceva scoli mai bune pe la oras ca acolo sunt mai multe posibilitati. de asemenea vacanta de vara la tara la bunici e o idee foarte buna, sunt o gramada de aventuri frumoase...
Eu zic nu sunt de acord eu am stat din 2001 in provincie si inca mai sunt am 21 de ani si crede-ma ca in acest sat zis comuna daca l-ai vedea sau orice alt copil ai prefera sa fugi de asta nu cred ca va fi bine pentru copii la sat sau o comuna viitorul la copii e in orice oras daca acei copii vor sa devina ceva in viata la sat plus e cheltuiala mai mare fata de Bucuresti.
Depinde si ce sat. Oricum in afara de aerul curat si linestea pe care ti-o ofera satul nu se compara cu cele oferite de viata la oras.In plus chestia cu invatatura este adevarata.Adica la sat iei 10 pe nimic si cand te duci la un liceu in oras...canci,nu faci nimic acolo.