Buna seara! Am auzit un preot spunand ca,daca Il ai pe Dumnezeu in suflet,viata este mult mai frumoasa si mai usoara si crede-ma ca asa e. Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute sa-L descoperi si atunci te vei simti mai bine,crede-ma! Iti promit ca ma voi ruga si eu pentru tine,caci se spune ca, cu cat se roaga mai multi oameni pentru tine, cu atat e mai bine.Te pup, pa, pa.
Viata, nu este pentru toata lumea. Daca faci parte din ea, este perfect. Multi suntem pe langa!
Sentimentele sunt sentimente; dar dragostea este un principiu.
"Dumnezeu este dragoste." (1Ioan.4:8)
"Si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu fata de noi. Dumnezeu este dragoste; si cine ramane in dragoste ramane in Dumnezeu, si Dumnezeu ramane in el." (1Ioan.4:16)
Adevarata dragoste o vom avea doar dintr-o buna relatie cu Dumnezeu, prin credinta, asa cum un copil isi iubeste parintele.
Daca gandesti pozitiv, esti mai putin stresat si gasesti mai usor solutii la probleme. Apoi, in viata sunt situatii care se rezolva si situatii care nu se vor rezolva niciodata.Pe mine sfaturile de pe situl jw.org ma ajuta mult.
Viata e complicata chiar si pentru cei bogati chit ca nu au probleme cu bani au probleme cu relatiile cu familia etc..Parerea mea e ca viata e complicata dar e in acelasi timp si usoara! Adica intr-un fel noi ne facem viata complicata daca am gandi mai mult pozitiv si nu am mai face prostii sau cum fac alti isi taie venele si porcarii din astea. Vorba aia tot raul inspre bine
Daca stai sa analizezi viata, nu o sa poti sa o traiesti cu adevarat. Ca sa fi fericita trebuie sa te opresti din a analiza tot si a face ce crezi tu ca e mai bine.