Scumpa mea, daca va placeti nu mai trageti de timp ca inevitabil o sa se intample nu-ti mai pune intrebari ca oare ce sa fac, ce sa ii zic, fii tu insati ca o sa iasa bine treaba
Daca ai putut sa ii zici 'un pic' poti sa zici si mai mult e cam greu da daca nu risti nu castigi de ce ti-e frica ca stii sigur ca te place faci in felul urmator iti iei inima in dinti si ii zici 'uite x (cul il chema) am vazut ca ma placi adevarul e ca si mie imi place de tine' si gata nu are de ce sa iti fie frica deci capu sus
Multumesc tuturor pentru sfaturi si o sa incerc sa-ti urmez sfatul powergirl :*
De ce sa-ti fie frica sa-i spui ce simti? Iti e frica ca va fi prea frumos intre voi sau cum? Spune-i ce simti, nu ai ce pierde. Daca iti zice da, veti fi fericiti impreuna. Daca iti zice ca nu simte la fel, atunci e bine ca stii ca poti trece mai departe si nu vei ramane blocat pe el. Asa mereu te vei intreba, oare cum ar fi fost daca i-as fi spus atunci?
O zi buna!
Nu cred ca este asa de greu sa-i zici ca-ti place de el, o data ce este si mai mic ca tine tu ai mai multa influenta, asa ca tu esti cea tare )
Te-a invitat undeva pana acum? Ceva gen plimbare in parc, teme, in fata blocului? Daca e hotarat nu ar trebui sa fie prea greu. Daca nu oricum n are rost.