anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urăsc ziua de naștere.Nu o urăsc în sine, ci anumite lucruri. Unul ar fi că la mine nu vine nimeni, iar la alții vin zeci de mașini.Altul că dureză doar 24 de ore, apor iar trebuie așteptat 364 de zile. Ultimul ar fi modul de sărbătorire.Azi am împlinit 12 ani și chiar n-am chef să aștept din nou atâtea zile...

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mai tine cont de ziua nasterii trateazo ca atare o zi de nimic obisnuita.

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Păi așe am făcut

| Liviu a răspuns:

O sa te obisnuiesti, eu am 28 de ani, si imi urasc ziua de nastere! Chill, o sa te obisnuiesti, si o sa uiti de asta, eu mi-am ascuns si ziua de nastere pe Facebook

| Celcestietot a răspuns:

Lasa, ca este bine si asa, nu trebuie sa fi ca restul. Apropo, la multi ani happy!

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Mersi

| Bizon95 a răspuns:

Bine ca nu esti nascut pe 29 februarie, atunci erau 24h odata la 4 ani big grin

insa in locul tau as ignora complet ideea

| AliGab a răspuns (pentru Bizon95):

Ah! Sa ii mai spunem si ca are de asteptat 365 de zile pana la urmatoare lui zi de nastere?;-)

| Bizon95 a răspuns (pentru AliGab):

Psst, evident ca NU big grin

| gemeni6226 a răspuns:

In primul rind La Multi Ani! nu stiu daca e o consolare dar eu cand am fost de varsta ta nu prea aveau parintii bani de cadouri si am zis nu-i nimic cand voi creste mare si voi lucra o sa cumpar tot ce doresc! si asa am facut din primul meu salar am cumparat multe ce mi-am dorit.Nici la mine nu a venit nimeni cu nici o masina. Printii mei nu au avut, si nici eu nu am.Dar ma consolez ca macar nu fac accident, daca vreau pot merge cu taxiul.Nu platesc benzina nu platesc impozit, nu se strica nu-mi fac nervio ca nu am unde parca. Trebuie mereu sa vezi ce e bine intr-o situatie nu ce e rau.Dar asta o sa inveti cu timpul.Seara frumoasa!

| Ineys a răspuns:

Ce probleme existentiale au unii. O sa mai cresti si o sa vezi ca nu o sa-ti mai pese de ziua de nastere. Ba o sa te gandesti cu groaza cand trebuie sa dai nu stiu cati bani sa faci cinste prietenilor. laughing

| Yurisa a răspuns:

Eu am incetat sa mai chem oameni la ziua mea laughing try it

| DarthNiger a răspuns:

Nici la mine nu a venit nimeni la zilele de nastere, decat niste verisori iar de majorat nu a putut veni nimeni si l-am sarbatorit singur, nu urasc neaparat zilele de nastere, dar mi se pare o zi ca oricare alta, nu o consider ceva special.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ea te urăște pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai bani ai si prieteni prezinti interes nu ai bani interes 0 cheama un taxi macar asa vei sti ca va veni o masina

| Cduncfujndf a răspuns:

Gândește-te puțin, dacă ziua de naștere ar fi odată pe săptămână, ar mai fi așa specială? Eu zic că nu.
În plus nu e nevoie să vină multe persoane la ziua ta, important e să te simți tu bine.
Eu de exemplu de ziua mea, cumpăr de vreo 30 de lei chipsuri, snecksuri, dulciuri și suc. O chem pe prietena mea cea mai bună la mine și mâncăm, bem suc, vorbim, ascultăm muzică și așa trece ziua mea. Sau uneori dacă e frumos afară facem un fel de picnic în pădure. Decât noi două.
Nu contează câte persoane vin la ziua ta, poate să fie decât una. Important e să te distrezi și să petreci un timp bun cu o persoană care ți-e dargă, o persoană specială.
Sau chiar poți să îți petreci ziua de naștere singur sau cu familia.

| Eteda a răspuns:

laughing daca te consoleaza cu ceva, de la o anumita varsta nici nu o sa vrei sa mai treaca anul, pentru stii ca te apropii de o varsta mai inaintata. Asa ca bucura te de copilarie si nu ti mai face atatea griji, cand o sa fi in liceu o sa fii popular si o sa vezi atunci cate masini v or veni la tine. La multi ani si multa sanatate!

| taciterogdingura a răspuns:

Capul sus rege! 12 ani e o varsta importanta, imi pare rau ca nu iti place ziua ta de nastere. O sa realizezi cat cresti ca nu e o zi chiar atat de importanta, dar ar trebui sa te simti bine totusi! Nu trebuie sa te simti gelos ca 'la altii vin zeci de masini' si daca nu iti place modul de sarbatorire atunci sarbatoreste altfel! E ziua ta, tu alegi. La multi ani rege, ai grija de tine!