O cunosti bine? Pai daca nu o cunosti, intreab-o ce te intereseaza sa stii despre ea, nu? Te intereseaza si altceva in afara de trupul ei, dovedeste-o cautand sa afli cat mai multe despre ea, de la ea. Asta este "sufletul" conversatiei.
Intreab-o despre ea! Iti spun fiindca stiu ca si eu sunt fata si stiu.gunda?
Ce genuri de filme, muzica si carti ii plac, ce hobby-uri are, ce parere are despre un anumit lucru, ce carti a citit, ce filme a vizionat, care sunt actorii, cantaretii si scriitorii ei preferati.
Daca stii si ce-i place ei este probabil mai usor. Pentru ca poti pune intrebari din domeniul ei, din hobby-urile ei.
Ceva frumos, ce le place fetelor happy
Care e culoarea preferata?
Ce iti place sa faci?
Care este filmul preferat?
Crezi in dragoste la prima vedere? (Daca o iubesti)
La ce scoala esti?
Care e materia preferata?
Ce trupa/artist de muzica iti place?
Unde iti place sa iti petreci timpul?
Intrebari pentru a cunoaste o fata mai bine!
Iti dau un pont: Sa nu intrebi niciodata o fata cati ani are! Vei afla asta pe parcurs... Chiar daca esti curios, abtine-te, da dovada de respect si inteligenta! Pa, pa.
Cum o cheama in primul rand apoi. ce preferinte are, ce ii place sa faca in timpul liber, daca ii place compania ta, cum ii pare vremea de afara, ce parere are despre dragostea la prima vedere etc. Intrebari sunt depinde de situatie si moment!
Intrebari despre ea.
-Unde invata, calatorii de vacant, Muzica, filme, Hobby, Ce ii place
,Cum te cheama? Ce mai faci? Cum ii cheama pe parintii tai? Vrem sa fim intr-o relatie? Vrei sa fim prieteni? M-ai inselat? Osa ma inseli vreodata? Vrei sa iesim la o cafea? Vrei sa iesim la un suc? Esti frumoasa, dar, poti fi si mai frumoasa? Vrei sa iesim impreuna? Vrei sa avem o prietenie ascunsa? Vrei sa avem o iubire ascunsa? Ce culoare au ochii tai? Vrei sa facem un copil? Cand vrei sa facem un copil? Fac eu cinste sau tu? Imi dai niste bani? Cati bani ai? Ai multi bani? Ai putini bani? Ce muzica iti place? Ce fel de muzica iti place? Care e cel mai favorit joc al tau? Care e cel mai favorit joc al tau de pe calculator? Ce iti place tie cel mai mult? Care e mancarea ta favorita? etc. daca iti mai vin altele (alte idei) noroc, daca nu folosestele pe astea. da-mi funda! DOAR DACA VREI!
Intrebarile vin de la sine nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai despre ce vorbi.
Intreab-o de orice, in limita decentei.comunicarea conteaza, pe orice subiect.sa fii in stare sa porti o conversatie normala cu ea. daca te gandesti dinainte ce se va intampla si iti faci planuri, nu iese bine.fii spontan!
shubaduba întreabă: