| MariaaCristinaa a întrebat:

URGENT.imi place de un baiat. si toata lumea spune ca si lui ii place de mine. dar el de obicei se uita dupa toate fetele si se baga cu toate in seama.si nu stiu daca ma place cu adevarat.as vrea sa nu fiu ca toate "celelalte" pentru ca si eu il plac.ieri m-a pupat pe obraz daar imediat dupa aceea se purta normal. am incercat sa il evit, dar nu pot.mereu imi atrage atentia.il surprind uitandu-se la mine si zambindu-mi. dar nu vreau doar sa ma amagesc singura. voi ce credeti? ce sa fac? MARE FUNDAA.happyhappyhappy

3 răspunsuri:
| Jesye a răspuns:

Aici e vorba despre sentimentele tale, despre punctul tau de vedere, despre parerea ta.

doar tu stii ce simti si ce crezi ca ar putea sa se intample... vrajeste cu el, intra in vorba/in contact cu el...vezi cum reactioneaza si apoi il poti intreba asa cum faceau bunicii

| Instinkt a răspuns:

Pai de obicei in astfel de situatii tu nu prea ai ce face...pentru ca stiu ca baiatul ''cere'' sa iasa cu o fata si nu invers.
dar poti afla daca te place sigur... pune o prietene comuna, sau pe cea mai buna prietena a ta sa vorbeasca cu el sau cu cel mai bun prieten al lui si sa zica la misto o fraza de genu :'' tu o placi pe x ca mereu te vad cum te uiti la ea'' si aflii raspunsul
sau pur si simplu invita-l undeva unde sa fii numai tu cu el si vezi ce se intampla

| UatDaFacx3 a răspuns:

OF Doamne...Grea my e dragostea asta.Dc numy baiatu poate sa ''ceara'' sa iase k o fata. Fata dc nu poate.Nu fi timida, fa tu primul' pas sh daca nu te place sh incepe sa te ia la misto.Ii zici ca fu o gluma.Dar daca ti a my zis lumea k el te place atunci poate ca e prea timid sa te intrebe si vrea sa faci u primul pas. Fundaaaa?big grin