| YouGrowMeUp a întrebat:

URGENT! o prietena de-a mea e cu un baiat (a doua oara) i-a mai dat o sansa pentru ca au rugat-o prietenii dar, ea nu se simte bine cu el si vrea sa puna puct. cum o poate face pentru ca baiatul o place f mult si nu vrea sa-l raneasca. cel mai bun sfat FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| maxy2343 a răspuns:

Sincer nu te poti desparti de cineva fara ca acea persoana sa sufere, e imposibil decat in cazul in care nici unul nu se placeau de fapt, daca vrea sa se desparta de el al trebui sa il traga deoparte si sa ii spuna frumos "uite care e treaba eu nu am nici un fel de atractie pentru tine, nu tin la tine, am incercat sa fac sa fie frumos dar nu pot, si nu are rost sa continuam asa doar ca eu sa te amagesc si sa te fac sa suferi, sper ca intelegi" cam ceva in acest gen trebuie sa fie propozitia, ca atunci nu il doare foarte tare si poate baiatul e optimist si zice asta e... sufar putin dar imi trece. alta solutie nu ai happy sorry

| Parizzianu a răspuns (pentru maxy2343):

Este foarte simplu! E si normal sa suferi pentru o relatie daca persoana care incheie relatia o incheie prost. Fata trebuie sa fie sincera cu el sa-i spuna cum sta treaba si sa-i lase o portita deschisa pentru viitor, expresia aia ca poate cine stie in viitor drumurile noastre se vor intalni din nou sau ceva de genu.Intelegerea e cheia sa il faca si pe el sa inteleaga ca poate nu e pregatit in momentul asta al vietii ei pentru o relatie cu baiatul in cauza iar prietenii care se baga sa nu-i mai asculte niciodata, indiferent daca se baga pozitiv sau negativ, o relatie santoase se bazeaza doar pe doua persoane nu pe o intreaga comunitate. Baiatul va intelege dar sa il pastreze ca amic, ca prieten si incet incet isi va lua gandul dar nu uita totul cu calm si intelegere.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred că ar trebui să aibă o discuţie în acest gen.Nu are rost să se amăgescă în zadar.

| victorandrei a răspuns:

Asta cu nu vrea sal raneasca nu merge niciodata in nici o relatie. Spui direct ca nu simti nimic si la revedere. E mai greu la inceput, dupa zici la toti direct laughing

| The1smartiest a răspuns:

Dragostea cu mila nu se pupa! Daca nu stie ce vrea de ce au mai incercat o data?

| MsSaytek a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fie mai rece cu el, sa nu ii mai dea asa multa importanta sau sa faca in asa fel incat ca nici el sa nu se mai simta in largul lui cu ea...asa o sa renunte el nu va fi nevoita sa il raneasca!