Orange nu are eligibilitatea de a da amenzi externe (catre clienti). Acea suma poate sa fie doar costul suplimentar facut de tine. Tot ce poti sa faci acum e sa fi sincer cu mama ta si sa promiti ca aceasta gafa nu se va mai repeta. cu cat astepti mai mult cu atat va creste cuantumul platii, prin penalizari restantiere. Trebuie sa iti asumi greseala si sa incerci in timp sa o repari.
Nu este o intrebare eligibila, mai ales ca este aproape imposibil acest lucru.
Informati-va corect daca intr-adevar ESTE O AMENDA (? )
Daca da.
Zii ca ai facut un accident, ca ai zgariat o masina si pentru ca propietarul sa nu depuna cerere iti cere 200 de euro.
Poti oferi o mica suma cuiva pentru a vb. intr-un mod anonim cu mama dumneavoastra.
Asta ar fi.
O zi buna!
Orange? Amenda? What? In fine....roaga sa-ti dea niste bani pentru ceva spune-i ca ai vrea sa mergi intr-o excursie sau cev ade genul, ca vrei sa-ti cumperi ceva etc.
Cum naiba ai primit amenda de la Orange? Sau e factura? Ai vorbit si ai intrat pe net cu nemiluita fiind pe abonament!
Du-te la sediul Orange si cere informatii, poate e o teapa!
Da,daca faci o prostie
Cum ai primit instiintarea? E o escrocherie.Singurii care dau amenzi sunt cei care lucreaza in institutii pentru protejarea/aplicarea legii.
Am fost sunat, si nu e smecherie pentru ca stiu ce am facut cu mana mea
Ce ai facut? Daca nu e smecherie e egalitate.Tu ai facut o panarama si ei au facut o panarama(poate si a ta a fost ilegala ca a lor, nu stiu...).N-au voie sa dea amenzi.
Daca nu o platesti te baga in inchisoarea Orange?
Cred ca esti victima unei inselatorii.
anonim_4396 întreabă: