| Ela_Elly_1986 a întrebat:

URGENT! VA ROG CITITI! Buna tuturor! Imi place de un baiat foarte mult, am un cont de facebook fals in care am poze cu o fata foarte frumoasa. Și i-am spus ca e verisoara mea(nu e) ca sa pot sa vad ce posteaza si
sa vad daca are iubita,dar vanessa(contul de fata fals) s-a combinat cu el. Acum nu stiu ce sa fac, pentru ca eu imi doresc foarte mult sa ma combin cu el. Eu ma gandeam ca sa ma ajute o prietena la o chestie: sa ne punem provocari,dar pe bani. Iar colega mea sa ma provoace pe mine sa il sarut, daca nu îi dau 10 lei. Si asa il pot saruta, macar pentru o singura data.Va rog sa ma ajutati, eu sunt un pic cam grasuta, si din dragoste am slabit vreo 10 kg pentru el.Repet, il iubesc foarte mult

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune?!
Crezi ca unui batai ii plac jocurile astea de copii? Puteai de la inceput sa-i spui ca iti place de el, sa va imprieteniti eventual si sa lasi chiestiile astea cu conturile false, cu provocari pe bani si mai stiu eu ce.

4 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Mă rog să ai 13 ani sau mai puțin pentru că dacă ai mai mult și gândești așa atunci este o problemă.

Tu ai fi cu cineva care și-a făcut un cont fals cu pozele altcuiva doar ac să te spioneze?!

| VirusS97 a răspuns:

Ai de *** ce îi greșit cu generația asta? rolling on the floor)))) Măcar scrii destul de corect.

| Jijell a răspuns:

Iti dau eu 10 lei daca nu mai faci o prostie ca asta.

Daca nu esti multumita de fizicul tau, apuca-te si fa exercitiu. Crearea unei personalitati false nu o sa te ajute cu nimic, pentru ca relatiile se creeaza in lumea reala, fata in fata.

| ILoveHandball a răspuns:

Nu fa prostia cu provocarile, si eu am primit provocare sa-i spun unui baiat ca-l plac enorm de mult si ca vreau sa fiu cu el, si eu pe cine am ales? mdaaa.pe baiatul pe care chiar il placeam si i-am scris chestia asta si imi arata ca a vazut mesajul dar nu imi raspundea si apoi am intrat din nou pe el si l-am intrebat daca l-a deranjat ce am facut si a spus ca DA, si acuma ma crede o c***a.....adica mie asa mi-a spus si din contra nu-s asa deloc,am avut sunt ceva gen usa de biserica dar din cauza provocarii am dat-o in vara si am facut si o impresie rea baiatului,acuma chiar imi pare rau dar nu pot da timpul inapoi,cel mai bine e sa-i spui tot adevarul si ca ai facut chestia asta pentru ca il placi foarte mult,trebuie sa inteleaga,si daca nu intelege spune-i ca vrei sa ramaneti prieteni, oricum daca alege chestiile negative atunci el pierde o fata care chiar l-a iubit, tu nu pierzi nimic, tu castigi, eventual ai pierdut timpul facand acest cont fals