Buna, nu trebuie sa faci absolut nimic, gandeste-te ca esti tanara, iar daca el a facut ceea ce spui tu nu-ti mai merita atentia, nici macar prietenia, daca era un baiat de treaba iti spunea in fata cum stau lucrurile (asta daca ai incredere in persoana care ti-a dezvaluit ca el are pe cineva) Oricum, cel mai bun sfat este sa stai de vorba cu el, spune-i ca vrei sa aveti o discutie sincera, si atunci lamuriti lucrurile, daca il cunosti, iti vei da seama cand minte. Presupun ca ai o varsta de 13-16 ani... Nu ai de ce sa-ti faci probleme, ba chiar ar trebui sa te simti libera si sa iesi cu prietenele tale sa nu ii mai dai atentie lui. Intr-o relatie daca se rupe ceva, nu va mai merge nimic, si daca va impacati te vei lupta cu tine insati si nu vei putea fi fericita, ceea ce merita orice persoana. Partea cu ( sa ne despartim ca incepe scoala) mi se pare banala, exista persoane care se iubesc si la distante de 1000km, deci tind sa cred ca nu este ala motivul despartiri. Sfatul meu este sa-l dai uitari si sa te bucuri de orice moment frumos fara a te gandi la ce a fost, gandeste-te la ce ai putea avea maine, nu la ce ai avut ieri. Succes!
Pai ar fi bine sa iei legatura cu el si sa-l intrebi de ce se fereste de tine.sa lamuriti lucrurile, sa-i zici cum te simti si discutia se va dezvolta singura...
Succes
Mai intai afla daca ce ti-a zis fata aceea e adevarat. Dar avand in vedere ca nu mai esti cu el, e inevitabil. Daca el nu mai vrea, atunci respecta-i decizia, nu te lasa umilita si fi puternica, baieti mai sunt, nu te descuraja daca el nu a meritat locusorul in inima ta >
Pacat. A profitat de tine. E dur spus, stiu, dar acesta e adevarul. Trebuia sa il intrebi ce teme si-a facut in ultima saptamana. Chestia cu temele e doar bla-bla. Motiv ca sa se desparta de tine. Si ca sa umble cu alta. Ce e de facut? Trebuie sa iti gasesti puterea de a merge mai departe si a uita ce s-a intimplat, de a da la o parte trecutul, dar nu oricum, ci invatind lectia ca nu tot ce zboara se si maninca, nu orice baiat e demn de tine, ca mai tirziu, cind va aparea altul, sa poti avea suficient de bine ochii deschisi incit sa realizezi cu cine ai de-a face.