"pe motivul ca sunt prea buna pentru el"
deci ai avut parte de un IMBECIL, care in loc sa fie barbat e un rahat egoist si las, asa ca iti spune ceva care il scarpina pe el, in loc sa iti spuna ca nu te iubeste si vrea pe altcineva, ca sa fie definitiv si irevocabil pentru tine, iti spune ceva care lasa usile deschise dar nu iti mai raspunde la nimic, lucru care inseamna ca EVIDENT a terminat-o cu tine... DEFINITIV
incearca sa iti refaci viata cu altul care nu e atat de JAVRA!
Eu l-aș scoate de tot și nu mi-aș folosi atâta energie să stau să mă gândesc dacă merită să-i scriu la mulți ani unui om cu care nu mai am nicio treabă, și la fel îți recomand și ție. îți dedici prea mult timp și atenție unor persoane care nu contează și le dai prea multă importanță
Nu vad ce rost mai are sa il bagi in seama? El deja a terminat-o cu tine. Daca vei sta si il vei plange toata viata, ai sa ramai fata batrana.
Motivul ca sunt prea buna pentru el.
Manieră elegantă și diplomatică și elegantă de a trage un picior în fund, care este un pas înainte.
Concluzia, nu mai iubi sincer și naiv.
Ar trebui să i scriu?
O variantă. Ai îngropat mortul? Lasă-l acolo, că pute. Lasă-l la amintiri, pentru când o să ai timp de ele.
Viața-i scurtă. Next, următorul.
Dar de ce nu il uiti? Crezi ca conteaza faptul ca ii scrii? Adica da, o sa considere ca inca te gandesti la el, in timp ce el este bine mersi cu... iubita lui.
Dar tu faci cum crezi ^_^
Chestia asta cu "esti prea buna" e o vrajeala scruntata pentru a mai lasa loc de resentimente si impacare daca nu ii va merge pe mai departe treaba.
Cred ca cel mai indicat ar fi sa nu mai fi asa de buna si sa rupi legătură cu el.Altmiteri vei avea mai mult de suferit.
Îți recomand cartea "Iubește inteligent": https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Parerea mea e sa il uiti. Asta daca nu vrei sa fii rezerva pentru el cand va ramane cat de curand singur.
Eu nu l-am mai căutat deloc. Am considerat că normal este să rămânem ok. Nu a vrut, l-am lasat. Tot el este cel care nu vrea sa scape de mine. Verifica ce fac, e atent la ce postez, etc.
Sfatul meu. Ignor total.
Daca a spus ca nu mai vrea nici o legatura cu tine, inseamna exact acest lucru.
Cui pe cui se scoate!
Este adevarat ca nu poti sa-l uiti brusc, dar alte "cunostinte" il vor elimina din prezentul tau!
Sincer,mai bine nu continui.Trebuie sa treci peste daca el a facut-o deja.
"Mai are balta peşte", apropo...de curiozitate, cati ani ai?