| coltz a întrebat:

Urmeaza ziua prietene-i mele si ma gandeam sa ii fac cadou un prosop cu o poza de a noastra imprimata pe el (nu e practic stiu)
problema e ca eu fac naveta(sunt la fac), si nu pot ajunge decat in weekendul de dinaintea zilei ei. (puteam ajunge; a intervenit un examen in perioada aia).
si am zis sa vin mai devreme cu o saptamana (azi), dar imi impiedica planu sa ii fac cadoul. mi-am inchis tell astazi, pentru ca aveam un exam. gandul meu era in continuare sa merg cu la ea, chiar daca nu aveam acum cadoul, dar macar ma duceam cu un prieten cu masina. in cele din urma prietenul asta s-a razgandit si n-a mai plecat; si asa am ramas in buc.
m-am luat cu niste treburi, care n-au durat decat... 3 ore, iar apoi mi-am amintit ca tell a ramas inca inchis (l-am lasat atunci pentru ca planuiam sa o surprind).
am sunato, i-am zis ca voiam sa vin da am renuntat, imi face ceva ca era nervoasa ca am avut tell inchis iar apoi m-am enervat si eu.
p.s. cand zic ca ma supar, in situatii de genu, nu o sa auda nici o scuza de la mine (desi faceam pentru ea)
apoi pentru ca a vazut ca nu ajunge la mine, m-a jignit oribil de rau.
ma deranjeaza ca a facut dintr-un lucru simplu o acuzatie, si apoi o cearta si cel mai rau ca m-a jignit.
tinem unu la celalalt, dar chestiile astea devin din ce in ce mai..."tiganesti" si nu imi place.
nu vreau sa treaca timpul si sa devina mult mai murdare certurile.
ce sa fac?
de schimbat n-o sa se schimbe(chiar daca vrea). femeia suparata e tot o femeie sup
ce sa fac, pentru ca nu vreau sa renunt la ea?

2 răspunsuri:
| bubblemiss a răspuns:

O prietenie nu se duce dintr-o simpla cearta, sa stii, dar prosopul nu e bun!
Ii pot trimite un album cu multe poze cu voi doua sa-i arati prin ce a trecut prietenia voastra ...filme cu voi ETC! Fundita?

| didiDia a răspuns:

Ce sa faci? Sa te pui sa inveti limba romana pentru ca stai teribil de prost la acest capitol.