A inceput sa dea foc la parchet si la imbracaminte, si dupa sa dea vina pe mine ca incendiez casa.
Chiar dacă lucrează în Italia, acest gest este de om bolnav, chiar dacă asta se manifestă doar în relația cu tine. Așa că acest nivel de boală o descalifică ca mamă care să se ocupe de tine acum. Așa că, ca să poată da foc singură undeva fără să te acuze pe tine, părerea mea să mergi cu tata.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Ai scris :
"'....cand a vazut-o a inceput sa tipe, sa ma bata, pai du-te pe centura, dupa ce ca te strambi in poza, mai si tipi la mine,..."
De ce ai spus mamei tale sa se duca pe centura? Eu cred ca tu esti problema, ca de fapt minti, si asta pentru ca nu suporti pe mama ta.
Inainte de a pretinde un comportament ireprosabil de la altii, consider ca ar trebui sa iti corectezi tu comportamentul, si spun asta deoarece este de neimaginat ca un copil sa-si trimita mama pe centura.
Pai am folosit la nimereala "pe centura" ca sa inlocuiesc cu un cuvant urat
Indiferent unde ai spus sa se duca tot foarte rau este. Eu nu iti fac observatie, incerc sa-ti explic faptul ca cei din jurul tau tot oameni sunt si vor si ei ca si tine ca ceilalti sa se poarte frumos cu ei. Fii tu un exsmplu de comporament si vei vedea ca se schimba si cei din jurul tau
Mama ta are probleme grave.și tatăl ce zice despre toate aceste grozăvii de le face ea nu ia măsuri o lasă să se comporte așa cu tine?
Eu sincer, daca eram in locul tau, si imi facea lucruri de astea, l bateam, filmam in primul rand sa vada 'tatal meu' ce face ea si apoi o bateam, traiesti prea horror.