| ANONIM_2337 a întrebat:

V-am urmat sfatul mi-am facut curaj si am vorbit cu el totul avea sens doar ca am spus intai sa ne cunoastem mai bine iar apoi sa ne combinam dar azi l-am vazut cu o fata mai mare ca el se tineau de mana din spusele altora s-au si pupat. parca acel gol din mine s-a redeschis doar ca e mai adanc si simt ca sfarama orice in calea lui plus de asta duminica am o programare undeva si acolo va fi si el.pe langa ca am ajuns la vorbele prietenei mele "baieti sunt niste porci" intru intr-o noua depresie. AJUTOR! CHIAR AM NEVOIE DE AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Draga mea, nu toți bărbații sunt porci. Problema e că femeile în general se uită după astfel de specimene pentru că ăștia le fac să se simtă calde între picioare. Aici vorbesc la general pentru că acel băiat numai porc nu a fost cu tine.
Porc era dacă ieșea și cu tine și cu aia și te ducea de nas. El practic a fost nesigur sau a spus un „nu" mai subtil ca să nu te rănească. Una dintre astea două e sigur. Aveai vreo relație cu el ca să-ți permiți să-l judeci sau să-l faci porc? Lasă că nu e singurul băiat, asta e. Mergi mai departe și fii tare că deși pare că-i sfârșitul lumii, nu e... crede-mă!
Nu mai dramatiza și nu te mai lansa în verdicte subiective și ilogice asupra situațiilor. Alții nu au cu ce să-și hrănească familia și te-a găsit pe tine, o puberă, depresia că te-a refuzat un tip. Se vede că ești o adolescentă.

4 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Pai eu zic sa vorbestii cu el pana nu va fi prea tarziu.sad

| DeDe_9864 a răspuns:

Păi fă tot posibilul ca la acea întâlnire să nu îl observi sau dacă îl vezi nu te uita la el pentru ca o să suferi prea mult si asta nu îţi face bine şi eu cred că dacă te-a iubit cred că va veni la tine în genunchi ca să îl ierţi pentru ceea ce a făcut... Sper ca te-am ajutat...

Răspuns utilizator avertizat
| LyaLiana a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el! daca el te place si tu il placi pe el ar trebui sa il intebi de ce se intalneste cu alta fata!
Si daca el nu vrea sa se afle ca sunteti impreuna ( daca sunteti ) spune-i ca tie nu iti convine ca el sa minta in legatura cu relatia voastra.
Spune-i tot ce simti in fata! Si poate o sa te inteleaga si o sa se schimbe.

Sper ca te-am ajutat big grin