| Markusfrtt a întrebat:

V-ati gandit vreodata, sa vreti sa muriti, sa nu mai existati? Sa nu credeti ca am ganduri de sinucidere, nu, in nici un caz. Doar ca m-am saturat sa tot sufar. De fiecare data cand ma indragostesc eu doar de sufar. Niciodata sentimentu nu a fost reciproc. Niciodata nu am stiut ce inseaman sa iubesti si sa fii iubit. Doar suferinta, exact cum e si acum. Nu mai pot. Iar cum e acum, nu a fost niciodata. E total diferit. Sufar enorm si nu mai pot. Baiat fiind, chiar plang pentru fata asta. As vrea sa mor. M-ai bine de as muri. M-am saturat. Doar cand ma gandesc la ea imi vine sa plang si o si fac. " Incercarea moarte n-are " Luptand chair si imposibilul devine posibil" In momentu asta mi se par niste aberati. Am luptat ca sa ii castig dragostea, dar in zadar. Nimic nu s-a schimbat. Atata timp irosit si degeaba. Vreau sa mor. Un buton de-as avea pentru asa ceva, acum l-as apasa. Durerea care o simt acum, nu am cuvinte sa o descriu. In momentu asta scriu cu lacrimi in ochii.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca tu folosesti prea usor cuvintele si disperi prea usor. Spui de cate ori m-am indragostit am suferit. In viata nu te indragostesti de prea multe ori, fiindca nu este nici suficient timp, nici suficiente resurse. Te indragostesti cu adevarat de 2, 3, 4 ori. Dupa fiecare indragostire, chiar daca nu e reciproca, trebuie sa treaca multi ani pana sa fii capabil sa te indragostesti din nou. Daca tu numesti indragostire orice mic sentiment pe care ai pentru fata, atunci exagerezi. Si din exagerarea asta vine si asa-zisa suferinta, fiindca te auto-convingi ca esti indragostit, refuzat si deci trebuie musai sa suferi. Lasa chestiile astea, nu sunt eficiente si te aduc in starea asta inutila. Mai bine alege-ti cu mare atentie femeile pe care vrei sa le cuceresti. Nu trebuie sa lupti pentru ele, trebuie sa le alegi in asa fel incat sa fiti compatibili, incat si ele sa fie interesate de tine. imposibilul nu devine posibil, e o aberatie, nu stiu de unde ai scos asemenea prostie. Dar, in general, nu ne dorim imposibilul. Daca o relatie iti pare imposibila, inseamna ca nu este pentru tine, ca fie sunteti incompatibili, fie nu e locul si momentul. Si nu merita sa lupti, e aiurea. Mai bine gasesti o fata care sa iti semene, care sa aiba aceleasi interese, acelasi nivel intelectual, care sa se invarta in aceleasi cercuri cu tine. Asa nu trebuie sa lupti, ci trebuie doar sa ii arati ca esti interesat de ea. Nu te indragosti niciodata de o femeie pe care nu o cunosti foarte bine. Nu te indragostesti in primele 6 luni ale unei relatii (decat daca te autoconvingi tu). Si in 6 luni ai timp sa iti dai seama daca sunteti compatibili, daca aveti un viitor impreuna. iar daca nu aveti, va despartiti amical, fara sa suferi aiurea.

| resemnat a răspuns:

Stai linistit, daca voiai sa dispari de pe taerra ai fi facut-o demult. Faptul ca n-ai facut-o, ar trebui sa insemne ceva. Iti vei gasi pe altcineva care te va face sa uiti de fata asta pentru. care ai vrea sa mori acum. Doar timpul vindeca, asa ca acorda-ti timp!

Mult noroc!

| RAY a răspuns:

Dupa ce m-am despartit de printesa mea a venit iadul in viata mea in flacari ardeam de durere, dar a trecut si am mers mai departe, m-a oprit gandul ca voi face rau la cei care chiar tin la mine cu adevarat, nu iubitele astea isi jura iubire si te inseala pe la spate

| milan9 a răspuns:

În general, astfel de manifestări de "nelinişte", de "dezorientare" sunt stări foarte vulnerabile, şi indiferent de originea lor, trebuie să vezi în ele şi ocazia unei alte "aşezări" a "lucrurilor" esenţiale din viaţă, a priorităţilor, a valorilor, modul în care te raportezi la ceilalţi, modul în care te raportezi la Dumnezeu, aşteptările pe care le ai de la tine...
Într-o astfel de situaţie de lipsire de sens sau de dificultati este esenţial să cauţi sprijin moral. Nu sta aşa. Nu trebuie să îngădui nici o şansă pentru vreun gând al sinuciderii, nici în fanteziile şi nici în glumele tale.

Trebuie să fugi de un astfel de „început" de gândire, ca de sinuciderea însăşi, pentru că fiecare „început" de gând este ca o „toartă" pentru stări de mai târziu.

Stările de depresie sunt inevitabile în viaţa oricărui om, dar ele se primesc cu maturitate, demnitate, curaj şi înţelepciune (fiecare astfel de stare vrea să ne avertizeze şi să ne repare lipsuri)!
Este vital să ceri şi sfatul unui duhovnic, al unui preot cu experienţă, de exemplu, dar într-un moment liniştit în care să aibă timp să-ţi asculte şi să-ţi înţeleagă bine dificultăţile afective.

Şi trebuie să te mulţumeşti cu paşii mici dar siguri şi definitivi, ai aflării răspunsurilor, la întrebări esenţiale ale vieţii... happy

| milan9 a răspuns:

Niciunul serios in schimb! Niciodata in istoria omenirii aceasta drama nu a rezolvat vreodata vreo problema!
Nu a facut decat ca un suflet SA INTRE TOTAL NEPREGATIT IN ETERNITATE, compromitandu-si in ultima instanta mantuirea sufletului (pe care nu banuia sa-l aiba)...

| Deaad a răspuns:

Toata lumea a trecut sau va trece prin asta.
Este un sentiment groaznic,stiu, dar nu ai ce sa-i faci.
Suferinta te face mai puternic, este necesara pentru o schimbare in viata.
Fara suferinta, nu ar fi cam prea usor?
Peste tot flori, unicorni si albinute. Fara griji..Ai orice fata vrei tu.
Nu este provocare.In schimb, oamenii trecuti prin viata cu multa suferinta sunt cei care o cunosc cel mai bine(viata) si care au ce povesti nepotilor.Bineinteles,ce simti tu acum este la inceput.Toti trecem prin tipul ala de suferinta.Plangem dupa prima dragoste neimpartasita.Este o chestiune adolescentina.Din punctul meu de vedere, nu este copilaroasa si te pregateste cel mai bine pentru viata dintre toate experientele pe care le traiesti in aceasta perioada.

"Durerea care o simt acum, nu am cuvinte sa o descriu. In momentu asta scriu cu lacrimi in ochii"---->>E de nedescris, stiu.Am incercat si eu sa o descriu si nu am putut.

Dragostea neimpartasita este a dracu rau.
Iar eu ca toata lumea, ce pot sa spun.
Clasicul, incearca sa uiti.

| Legend123 a răspuns:

Suferinta se uita..am patit acelasi lucru o vara intreaga. am plans dupa o anumita fata, simteam ca viata fara ea se sfarseste. si ce crezi? Mi-am gasit o alta fata pe care o iubesc de 10000 de ori mai mult si stiu sentimentul tau. Imi e foarte frica sa o pierd deoarece o iubesc mult prea mult si probabil suferinta ar fi insuportabila. dar niciodata nu te gandi ca moartea e solutia. NICIODATA, viata e cel maif rumos dar pe care l-ai putut primi, nu o irosiwinking

| ØverTheRainbøw a răspuns:

Prietene daca nu poti sa treci peste rahaturi, trec ele peste tine...eu zic sa te schimbi putin ca mentalitate si fizic...ca sa-ti faci o prietena sau o pezda e fix pnla, indiferent de situatie si felul in care arati

| Dinu_Valentin_1999 a răspuns:

Stai usot frate nu esti singuru' da acum nu te poti omorî pentru lucruri minuscule. Fete sunt si vor mai fii si trebuie mai intai sa vezi daca sentimentul e reciproc. Nu investi sentimente in nimicwinking
Iti urez un an bun

| CataOffycialJrr a răspuns:

Stiu cum e mi s-a intamplat si mie si as vrea sa-mi gasesc pe cineva sa nu ma mai faca sa sufar