| Puf a întrebat:

V-ati inselat vreodata iubitul/iubita? Ati fost iertati? Sau ati fost inselati? Sau daca v-ar fi inselat iubitul/iubita ati fi in stare sa iertati?

Răspuns Câştigător
| kidu_6779 a răspuns:

Oricat de mult ai iubi pe cineva...nu stiu daca e omenesc sa ai atata putere in tine incat sa poti ierta o asemenea fapta. Orice ai face, indoiala va ramane mereu undeva in sufletul tau.Nimic nu va mai fi la fel. Oricate juraminte de dragoste sau promisiuni ar face, faptul a fost deja consumat.Intr-o ultima instanta nu poate decat sa gaseasca scuze penibile de genul "Am fost slab","Daca tu nu ai vrut, alta vroia","A fost o pasiune trecatoare" etc...si sa iti repete ca te iubeste "numai pe tine".
Crede-ma, am patit-o! De inselat eu nu am inselat. Din cauza asta nici nu am putut sa iert.Si probabil ca asa a fost si mai bine.winkinghappy
O astfel de persoana nu se schimba. Oare chiar se merita?
Eu nu cred.happywinkingtongue

31 răspunsuri:
| simo78 a răspuns:

Nu am fost inselata niciodata cel putin asa cred, probabil ca da dar fara sa stiu sau sa aud ceva inseamna ca a facut-o destul de bine incit nu am simtit nimic si nici nu am auzit nimic, dar cel mai probabil nu.Eu personal nu am inselat niciodata pentru ca, consider ca din moment ce sint cu persoana pe care singura am ales-o nu vad de ce as face asta! 1 si 2 sint genul de persoana care daca ar face asa ceva nu as mai putea sa ma bag in pat cu iubitul meu asa ca si cind nimic nu s-ar fi intimplat. Iar in ceea ce priveste iertatul categoric nu, nu as putea sa iert pentru nimic in lume.

| visatoare a răspuns:

Nu am inselat, dar am fost inselata de multe ori.tot iertam dar pana la urma orice lucru are o limita.Chiar daca ierti, nu poti uita, mereu traiesti cu teama ca se va intampla din nou.

Întrebări similare