anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

! VĂ CER AJUTORUL!

Doresc să vă împărtășesc o situație care mă apasă.

Recent, cam pe 27-28 mai, am intrat într-o comunitate creștină, unde am cunoscut câțiva oameni, dintre care și un tip.
Cu acesta am vorbit încă din prima seară pe grup, făcusem spam-uri cu tot felul de mesaje amuzante, apoi el mi-a scris în privat și am continuat conversația.

După ce am anunțat pe acel grup că voi lua o pauză din cauza stării mele emoționale, unde am început sa mai comunic și eu, acesta mi-a trimis din nou vreo doua mesaje în care m-a întrebat ce fac și cum sunt, apoi ieri pe la amiază, îmi scrie din nou. Am vorbit toată ziua cu el pe WhastApp.

Problema este că el este mai mic decât mine cu 1 și 3 luni (eu având 18, iar el 17 ani și 3 luni). Muncește, vorbește civilizat, doar ca s-a lăsat de școală și nu prea are studii...

Mi-a spus ca ma place, ca vrea sa ieșim, ca vrea sa rupă patul cu mine, mă si complimentează...Ba chiar, m-a pus sa ii trimit și vreo câteva poze cu mine, ca să le aibă în telefon.

Aici sunt 2 probleme pentru mine :

1. Noi avem planuri diferite, el vrea sa plece vara asta în străinătate, să facă bani...Iar eu sa ma angajez, să strâng niște bani, și apoi sa plec și eventual sa găsesc pe altcineva.

2. Eu nu ma simt deloc atrasa de el. Într-adevăr, m-a făcut ieri toată ziua să râd, dar nu simt ceva aparte față de el și nici nu sunt atașată de el.

Mă tem ca acesta sa nu se fi atașat deja de mine și acum nu știu ce soluții iau cu privire la chestia asta și nici să îl rănesc nu vreau.

Întrebarea mea e...

Ce părere aveți despre această situație?
Credeți că s-ar merita ceva, sau să îmi văd în continuare de viață?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Unicul lucru pentru care acest baiat te place este ca sa "rupa patul cu tine" si pentru nimic altceva. Macar apreciaza-i sinceritatea, ca te-ai itins cu el la discutii ai mult decta era normal si el si-a permis sa atinga si punctul intim: sa te rupa la pat.
Daca vrei sex cu el, atunci fa-o, ca esti majora si tu decizi.
Restul cu "meritatul" nu face sens, ca el vrea doar sex la anisorii astia, nu sa se casatoreasca cu tine.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc pentru sfaturi!
Eu nu aș cam vrea, pentru că mă gândesc că asta ne-ar face rău amândurora și nu vreau să intru în alte probleme cu acesta în viitor.

Problema este ca și el este virgin, la fel ca și mine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

"am intrat într-o comunitate creștină, unde am cunoscut câțiva oameni"

"ca vrea sa rupă patul cu mine,"

Ahhhhhahahahahahaha

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Dupa cum a spus si Isus Cristos in Predica de pe munte, "fericiti cei ce rup patul unul cu altul".

| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

Rai suntem si noi, poate vroiau sa se roage la margine de pat.

| 1onur a răspuns (pentru suntserios):

laughing)laughing)laughing)laughing acolo și eu am rămas Planton...

| 1onur a răspuns (pentru johnnny123):

Vorbești prosti el na spus niciodată asta satana ✝️

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Poate, da. Si patul sa se rupa de la greutatea rugaciunii si a pioseniei.

| Freya1 a răspuns:

Deci...în comunitatea crestita ați intrat sa va combinați?
În primul rand dacă deja nu mai e la școală la 17 ani, înseamnă că nu are decât 8 clase și merge la sparanghe.Bun, sa zicem ca nu asta e o problema, dar vocabularul "vast" nu îți spune nimic? Adică îți plac băieții ce din doua conversatii prin mesaje îți spun că ar rupe patul cu tine?

Dacă nu îți place de el ti-ai răspuns singura.Ii spun pur și simplu ca sunteți ok ca și prieteni dar aveți vieți și planuri diferite și.

| Ioana06i a răspuns (pentru Freya1):

Nu, eu nu am intrat pe acel grup Creștin sa ma combin cu cineva, ci doar am dorit să fiu acolo cu scopul de a învața să mă apropii mai mult de Dumnezeu, însă el a început să mă contacteze în privat, să îmi ceară poze cu mine și să îmi spună apoi că sunt bunăciunea lui, etc.

| ioana748 a răspuns:

Nu ranesti pe nimeni. Sunteti foarte tineri, inca copii. Nici el nu s-a atasat de tine, doar ati comunicat asa putin.
Iti dai seama ca aceleasi glume le face cu toate.
Nu este nici o situație, nu s ar merita nimic.
Vezi in continuare de viata ta.
Toate cele bune,
Doamne ajuta ❤️

| TimberWolf a răspuns:

Sa mor daca are vreo logica ceva din ce zici, el vrea sa fie cu mine dar eu nu vreau ca n-are scoala si e sarac, ma face sa rad deci as vrea dar nu vreau pentru ca nu ma simt atrasa fizic de el, el vrea sa rupa patul cu mine dar eu parca nu as vrea, ce sa fac?
Esti certata rau cu logica laughing

| Madaxo97 a răspuns:

Mai bine o lași baltă cu el, tipul vrea doar sex, ti-a si spus-o, un băiat serios nu face asemenea declarații ca vrea sa rupă patul. Fă sex cu el dacă asta vrei, dar relație serioasă nu cred ca se poate din moment ce amândoi aveți planuri diferite de viitor, și nici nu te simți atrasă de el, ce rost are.

| Miruna333 a răspuns:

Pai daca tu nu vrei sa rupi patul cu el, nu merita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păcat că după ce postați o întrebare bă ștergeți conturile