Unicul lucru pentru care acest baiat te place este ca sa "rupa patul cu tine" si pentru nimic altceva. Macar apreciaza-i sinceritatea, ca te-ai itins cu el la discutii ai mult decta era normal si el si-a permis sa atinga si punctul intim: sa te rupa la pat.
Daca vrei sex cu el, atunci fa-o, ca esti majora si tu decizi.
Restul cu "meritatul" nu face sens, ca el vrea doar sex la anisorii astia, nu sa se casatoreasca cu tine.
Mulțumesc pentru sfaturi!
Eu nu aș cam vrea, pentru că mă gândesc că asta ne-ar face rău amândurora și nu vreau să intru în alte probleme cu acesta în viitor.
Problema este ca și el este virgin, la fel ca și mine.
"am intrat într-o comunitate creștină, unde am cunoscut câțiva oameni"
"ca vrea sa rupă patul cu mine,"
Ahhhhhahahahahahaha
Dupa cum a spus si Isus Cristos in Predica de pe munte, "fericiti cei ce rup patul unul cu altul".
Rai suntem si noi, poate vroiau sa se roage la margine de pat.
))) acolo și eu am rămas Planton...
Vorbești prosti el na spus niciodată asta satana ✝️
Poate, da. Si patul sa se rupa de la greutatea rugaciunii si a pioseniei.
Deci...în comunitatea crestita ați intrat sa va combinați?
În primul rand dacă deja nu mai e la școală la 17 ani, înseamnă că nu are decât 8 clase și merge la sparanghe.Bun, sa zicem ca nu asta e o problema, dar vocabularul "vast" nu îți spune nimic? Adică îți plac băieții ce din doua conversatii prin mesaje îți spun că ar rupe patul cu tine?
Dacă nu îți place de el ti-ai răspuns singura.Ii spun pur și simplu ca sunteți ok ca și prieteni dar aveți vieți și planuri diferite și.
Nu ranesti pe nimeni. Sunteti foarte tineri, inca copii. Nici el nu s-a atasat de tine, doar ati comunicat asa putin.
Iti dai seama ca aceleasi glume le face cu toate.
Nu este nici o situație, nu s ar merita nimic.
Vezi in continuare de viata ta.
Toate cele bune,
Doamne ajuta ❤️
Sa mor daca are vreo logica ceva din ce zici, el vrea sa fie cu mine dar eu nu vreau ca n-are scoala si e sarac, ma face sa rad deci as vrea dar nu vreau pentru ca nu ma simt atrasa fizic de el, el vrea sa rupa patul cu mine dar eu parca nu as vrea, ce sa fac?
Esti certata rau cu logica
Mai bine o lași baltă cu el, tipul vrea doar sex, ti-a si spus-o, un băiat serios nu face asemenea declarații ca vrea sa rupă patul. Fă sex cu el dacă asta vrei, dar relație serioasă nu cred ca se poate din moment ce amândoi aveți planuri diferite de viitor, și nici nu te simți atrasă de el, ce rost are.