| Cris29 a întrebat:

Va cer o parere: ce credeti despre o femeie cu varsta cuprinsa intre 28-32 de ani, singura, care iese maxim de 2-3 ori/saptamana in oras seara pana in ora 00:00-01:00 maxim, cu o prietena sau cu doua-trei cunostinte in cluburi, pub-uri unde sunt concerte de rock, blues, pop ca sa asculte muzica si sa bea un suc sau un vin fiert? Probabil vor fi si raspunsuri de genul: e viate ei, e problema ei ce face. Considerati cumva ca ar trebui sa stea in casa ca altii de varsta ei care poate au deja copii mici sau care nu vor sa iasa la astfel de evenimente?

38 răspunsuri:
| Cris29 explică (pentru Adina77):

Le-am spus si chestiile pe care le-ai scris tu si mi s-a spus ca nu au incerdere in mine, lor li se pare anormal sa iesi la 9 seara din casa sa te duci sa asculti muzica intr-un pub. Considera ca iesi cu un sihur scop: sa agati ca sa faci sex, si in cazul asta e greu sa schimb astfel de mentalitati. Le-am spus ca iubitul nu poate sa apara la usa sau la geamul meu si desi stiu asta si vor sa-mi gasesc unul in acelasi timp au probleme ca eu ies in oras. Se contrazic singuri in o gramada de chestii. Uneri cand nu ies ma intreaba ca de ce nu ies. Cine ii mai poate intelege cand nici ei nu se inteleg pe ei... Nu pot sa le spun ce ar afirma x sau y pentru ca nu au prieteni, lumea lor si timpul lor liber se rezuma la casa, gatit, spalat si cumparaturi; interactioneaza cu cateva persoane tata dar sunt amici de pahar. De iesit voi iesi pentru ca le-am spus ca pentru mine asta e o modalitate de a ma simti bine si sa nu mai simt ca sunt singura. happy

| Cris29 explică (pentru mgtow):

Ti-am spus ca nu ma dau la tine asa ca poti sa stai linistitwinking Asa cum spui si tu e diefernta de varsta, distanta dintre noi chiar daca ai fi in tara. In ceea ce priveste dragostea si suferinta vei vedea ca vei simti nevoia sa iubesti, poate acum nu, dar in viitor se va intampla. Nu poti trai fara dragoste si vei simti nevoia unei relatii, nu doar sa intretii raporturi sexuale cu diverse pentru satisfacerea unor nevoi fiziologice; si nici varianta sa te rezolvi singur nu te va multumi mereuwinking

| Cris29 explică (pentru cuvant):

M-ai inteles gresit in ceea ce priveste cluburile: eu ma refeream la cele cluburi unde se asculta rock, jazz, blues cum am spus si mai sus sau poate uneori sunt numite baruri. Nu sunt interesata de voluntariat, nu-mi permite nici timpul. De parinti cum vrei sa ma distantez cand ma ajuta si din punct de vedre financiar pe langa faptul ca imi ofera un acoperis? Timp pentru mine imi fac, lucrez cu mine, cu modul meu de a gandi si cate si mai cate. Nu sunt agatata pentru sex, mi s-a intamplat o singura data ca unul sa se dea la mine dar nu i-a mers ca mi-am dat seama exact ce urmareste. Daca ai inceput sa schimbi anumite lucruri la tine de ce nu prinzi curaj si ii propui acelei fete sa aveti o relatie iubit-iubita trecand peste acele bariere? Banuiesc ca va stiti destul de bine si ati vorbit destule, ai nevoie doar de putin mai multa incredere in tine. Daca vrei astept sugestiile tale legate de... ce anume consideri tu pana la urma ca ar trebui sa schimb eu la mine.

| Cris29 explică (pentru gabylegionarul):

Sunt de acord cu tine ca sunt si persoane cu facultate care n-au o cultura generala si persoane fara facultate cu care ai atatea de vorbit si stiu o gramada de chestii din multe domenii. Nu toti care nu au facultate nu o au din cauza ca n-au vrut mai ales in ziua de azi, unii ca si tine de exemplu pentru ca nu au avut posibilitatea financiara. Eu una am urmat o facultate de 5 ani, am un anumit nivel intelectual, am fost crescuta intr-un anumit mediu si mi-ar fi greu sa nu am pe cineva langa mine cu aceleasi standarde. Dar sunt convinsa ca vei veni iar cu argumentul tau :caracterul, sufletul si altele; intr-adevar conteaza si asta dar mai conteaza si altele pe langa.

| Cris29 explică (pentru akka4):

Multumesc frumos pentru sfat! Asta o sa si fac! big grin

| cuvant a răspuns (pentru Cris29):

Am inteles ca e vorba de aceste cluburi uneori mai ajung si eu pe acolo. Parerea mea e ca sunt cele mai bune cand e vorba de socializare deoarece poti sta fata in fata si vorbesti cu persoana fara alte bariere.
Imi cer scuze ca s-a inteles gresit in legatura cu parintii. Nu am zis sa fugi de langa ei ca e normal ca daca ai loc acolo si te ajut sa fii langa ei. Nu iti stiu situatia dar poate se intampla ca uneori parintii din cauza ca doresc sa ofere foarte multa protectie copiilor uita ca au crescut si trebuie lasati mai liberi. La acest lucru ma gandeam. Se intampla sa vrea sa stie fiecare pas la nostru, daca intarziem putin sa ne sune sau alte lucruri minore care nu ne dam seama dar ne fac sa fim dependenti de ei.
Multumesc mult pentru sfaturi si vreau sa zic ca sunt "in lucru" la acest punct. Caut sa gasesc doar momentu oportun pentru acest lucru si se va intampla. Da cunosc persoana destul de bine dar nu vreau sa propun acest lucru prin telefon sau alte metode... ci fata in fata.
Pe mine voluntariatu m-a ajutat foarte mult inca din adolescenta de aceea iti sugeram. Stiu si eu acum fac mai putin deoarece locul de munca ma limiteaza dar e cel putin o destindere pentru mine.
Un lucru ce ti-as sugera e sa nu astepti ca de fiecare data barbatii sa faca primul pas deoarece cei care fac ai observat si tu unde vor sa ajunga. E posibil ca in unele momente sa trebuiasca sa-ti folosesti "farmecul feminin" si vorbesc in modul frumos al lui. La fel in unele momente trebuie sa nu filtrezi chiar toate informatiile deoarece pierzi esenta lucrurilor. In rest nu pot sa zic decat sa te dezvolti pe tine personal si cu timpul vei gasi resurse si solutii aproape pentru toate problemele.
Poate vei simti ca trebuie sa faci o schimbare la un moment dat si atunci va trebui sa o faci deoarece altfel te vei plafona si incet incet vei fugi de oameni in loc sa te apropii.

Iti multumesc inca o data, o zi aina

| mgtow a răspuns (pentru Cris29):

Normal ca asta spune oricine dar stiu ca nu va fi asa.

| gabylegionarul a răspuns (pentru Cris29):

Nu,iti voi spune doar atat:uneori, pentru a fi fericiti, trebuie sa coboram un pic standardele