| georgica29 a întrebat:

Va cer parerea intr-o problema personala ce sa fac. m-am maritat acum 11 ani la varsta de 16 ani mama nu a fost e acord dar eu am facut dupa capul meu si acum aam doi copii de 10 si 6 ani mama a plecat in spania si vrea sa ma duc in vizita la ea dar sotul meu este foarte gelos si nu vrea sa ma lase nici in ruptul capului crede ca ma opreste mama acolo am incercat in nenumarate feluri dar nu pot sa -l induplec ce sa fac

Răspuns Câştigător
| www a răspuns:

La 16 ani? :O... Dar ce esti proprietatea lui de trebuie sa te lase, cred ca ar trebui sa iti controlezi viata nu sa il lasi pe sotul tau sa decida pentru tine. O fi sotul tau dar nici chiar asa, ca doar mergi la mama ta. Si cum sa te opreasca acolo.straight face ce mentalitate. intreba-l daca i-ai dat motive de gelozie in astea 11 ani, daca nu, poate sotul tau are nevoie de un psiholog.

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Tinand cont ca esti casatotita orsice decizie trebuie luata impreuna.Mai ales cand ai niste obligatii, copii, sot si multe probleme de ordin gospodaresc. Da! sotia nu este considerata o propietate.

| Linda a răspuns:

Eu inclin sa cred ca atunci cand simte ca intr-adevar te poate influenta parerea lui si esti gata si sa nu mergi la mama, poate se razgandeste. Oricum eu nu as merge daca sotul meu nu este de acord. Sa vina mama ta la tine sa te viziteze.

| damav a răspuns:

Nu e posibil sa mergeti impreuna? Ce-l face sa creada ca ai putea ramane acolo? Te crede in stare sa renunti la copii pentru o perioada asa lunga?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja ai primit sfaturi de rahat.ai ales mama in locul sotului.ai ales bine.ai putea discuta cu el serios si sai explici ca vei veni inapoi.ca tii la familia ta si la el.santeti de plans cand puneti problema proprietatii.eu i-am cerut voie sa o insel ca nu o parasesc.si mi-a dat voie. da eu nu o fac fiindca o iubesc. ce credeti? mai fata discuta cu sotul tau daca este un sot bun si nu te bate si nu e betiv adica e barbat de casa cum se zice.si lasa mama si sfaturile pe TPU. te pot influenta negativ ca sunt omul si parerea.ai 27 de ani. nu esti copil si ai cativa ani de casnicie.am vazut multe familii despartite din cauza mamicilor si a fiicelor cu mintea scurta.si a baietilor mamosi.gasiti o cale. e gelos? cred ca te iubeste mult si se teme. dar spulberai aceasta temere. daca nu ramai acasa ca vine mama la tine. daca e singura.ca poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu e asa normal sa fie gelos sati cu iel de un timp nu gluma ar trebui sa aiba un pic de ancredere an tine si nu-ti fie rusine ca te-ai maritat la 16 ani eu mam maritat la 13 ani si acum am un copil minunat are acum 10 ani jumate sil iubesc ca ochi mei din cap parerea mea e sa vb cu sotul tau si totul cred ca va fi bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce nu va duceti impreuna? asta ar fi o varianta buna.asa nu ar fi nici gelos si s-ar mai putea apropia si relatia soacra ginere.