Nu ma deranjeaza, pentru ca nu sunt un esec, comparativ cu cei din jurul meu. Poate tu.
Normal ca nu esti esec. ai sigla de campionul zilei
Nu sunt singurul cu sigla.
Nu mă dreanjează. Sunt un eșec, dar nu total. Iar cum unii se grăbesc să moară înaintea mea, și eu mă abțin deocamdată, treptat, treptat îmi dau seama că peste eșecul parțial se suprapune o doză de succes.
Bai decat sa fiu plecat prin Germania, Spania sau dracu mai stie unde in agricultura si sa fac ceva ce detest mai bine ca mine, in armata, cu niste bani facand ce imi place
Multi dintre colegii mei sunt niste esecuri si eu inca ma descurc destul de bine(nu ca ma laud!)
Nimeni nu este un eșec! Toată lumea are calitățile lui. De exemplu eu nu pot sa rețin ușor că restul clasei, dar față de mulți colegi eu muncesc pentru note și am un comportament mai adecvat. De oarece cunosc colegi care pot învăța foarte bine, dar nu le pasă și nici la comportament nu lucrează.
Invatatul si notele din scoala nu prea au legatura cu invatatura in timpul vietii dar ai dreptate
Ceva de genul de aceea ma bucur ca a dat corona virus peste noi ca nu s-a mai tinut petrecerea de 10 ani de la liceu, oricum am sters si Facebook si insta tot... nu toti sunt realizati, majoritatea, insa cum ar pica sa ma duc cu poola in mana acolo si sa ii vad pe toti etalati cu prietenul sau prietenele! nici nu vreau sa imi imaginez pentru o secunda cum as parea in fata lor
Nimeni,nu este,, esec total,,! nu exista grad de comparatie ..esecurile tale, nu le poate trai nimeni ..implinirile tale, sunt doar ale tale! diversitatea, este prezenta si aici! Suntem unici!
Da, mă deranjează. Menționez că s-ar putea să am anxietate socială generală.
Pai daca toti suntem esecuri atunci nu exista oameni care nu sunt esecuri si prin urmare suntem toti egali.
Daria întreabă: