Curand vin robotii. Oamenii au nevoie de companie sintetica, intre noi nu exista incredere si ajutor la nevoie, robotii o sa implineasca lipsurile necesare
Societatea nu cred ca se apropie de sfarsit. Evolutia este... inevitabila. Chiar daca nu este una placuta sau buna pentru toti. Timpul ne impinge de la spate oricum.
Nu imi e dor de noptile din club chiar asa tare, doar cand mai mergeam cu prietenii prin faculta, dar mai rar.
Daca simti ca vine sfarsitul, si este mai usor sa stai jos decat sa incerci sa faci ceva, orice... se mai intampla. Uneori nu putem sa trecem peste singuri sau fara ajutor. Iar cel mai usor si la indrmana ajutor ar fi un... psiholog, chiar ar putea sa schimbe ceva. Poate nu ca idee, ci poate se ajunge la niste pastile cat sa poti sa te gandesti liber la ce sa faci dupa. Pentru ca acum poate esti cuprins de starile acestea mai putin placute.
Dar eh, zic si eu pe baza a cum m-am simtit la un moment dat si poate ce ar putea sa ajute.
Cauta sustinerea in oameni, asta este sfatul meu. Chiar si parintilor.
Alte cai de scapare... nu prea mai sunt.
Ai zis ca inainte erai sanatos, aveai planuri de viitor, etc.
Atunci sau acum, diferenta care este? Ca te simteai mai bine. In rest, tot traiai, tot cheltuiai, tot mergeai inainte pe drumul vietii spre un sfarsit. Sfarsitul se apropie oricum.
Numai ca atunci erai mai distras de activitati.
Poate se poate face asta din nou...
Nu-mi plac clubrile nu m-am dus vreodata intrunul si nici nu am de gand nu intelege nici in ziua de azi ce este asa tare acolo si mergeti ca de baut puteti sa beti si acasa sau sa va distrati
Nu-s inchise in perioada asta? Asa stiam