| existential a întrebat:

Va e dor de persoanele din trecut? Oameni cu care nu v-ati mai vazut de ani buni, din liceu, facultate, de la fostul job.
Am vazut azi pe cineva din intamplare prin parc si mi-am amintit de viata pe care o aveam in urma cu 10 ani. Proaspat angajat, dornic sa ma afirm, sa fiu mai bun ca altii, sa fiu un expert in domeniul meu, sa fiu admirat de sexul opus.
Acum sunt cam opusul a ceea ce eram atunci. Mi se cam rupe de ce crede sexul opus si de cariera.
Nu obisnuiesc sa tin legatura cu vechile cunostinte. Dar de multe ori mi se face dor de trecut. Ma intreb oare ce mai fac fostii cunoscuti, unde traiesc, ce job au, daca au familie, etc. Voi?

37 răspunsuri:
| underArock a răspuns (pentru existential):

Mai bine decat sa-ti pui toata viata pe internet.

| Lukasssz a răspuns:

Daca nu sunt din familia mea, putin imi pasa cum o mai duc ei...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Va e dor de persoanele din trecut? "
Nu. Persoanele din trecut de care ar putea teoretic sa-mi fie dor fac parte si din prezent.
Imi place ce fac si unde sunt acum, nu simt nevoia de a retrai nimic din trecut.
Mi-e dor intr-o anumita masura numai de orasul unde am crescut. Adica nu de oras, de casa, desi n-as mai putea-o numi acum "acasa".

| Arii2 a răspuns:

Nu mi-e dor de nimeni happy cu oamenii importanti am pastrat tot timpul legatura.

| existential explică (pentru anonim_4396):

Si mie mi se face dor uneori de orasul in care am copilarit. Il mai vizitez uneori, dar n-as putea trai acolo. Pe atunci eram altul si avea alta viata happy

| existential explică (pentru LoveSleep):

Cred ca si la mine ar fi jalnica o reuniune cu cei din liceu. Multi erau destul de slabi la carte.
Si da, asa cum zici senzatia e ca "era mai bine inainte", deci sa mergem inainte big grin