Buna
Transmitei mamei tale un calduros "La multi ani!" din partea mea, iar tatalui tau insanatosire grabnica.
Poti sa ii faci o felicitare (nu trebuie sa fie sofisticata, ci facuta cu suflet), scoate la imprimanta cateva imagini color cu tine, mama ta si tatal tau.ansamblezi imaginile pe un carton si ai facut un colaj cu familia ta. Compune o poezie in care sa o descrii pe mama ta, gesturile ei; nu conteaza sa fie cu rima.
Sper ca te-am ajutat!
Pai eu la scoala am facut ceva de mana sper sa te ajuta pai eu iti dau instructiunile: iti iei cam 5 scobitori, dupa aia iei hartie creponata verde, apoi iti iei hartie colorata si iti decupezi o foale. Dupaia iei cartia creponata verde si o invarti pe langa scobitoare pana e tot batul facut cu hratie creponata. Apoi lipesti floarea de un capat si gata. Asa faci 5 flori sau cate vrei. Sper ca te-am ajutat.
Pai ii poti face o felicitare frumoasa sau un album cu poze de familie. Apropo imi pare rau pentru tatal tau! Deci un album de familie sau cu ea in anii de scoala la nunta ei. Sper ca te-am ajutat.Nu cred ca e id`ul real a lui Demi daar nimic nu e imposibil
Eu i-am facut tatei o felicitare cusuta si o bratara cusuta se numeste bratara snur sper ca te-am ajutat.
Pai mamele sunt foarte importante deci o felicitare si sa-i spui ceva din suflet. Sper ca te-am ajutata.
Nu am nevoie de id.Da ma rog... daca chiar ai vrea sa ii dai ceva frumuos i vei face o felicitare in care in vei transimite cea ce simti pentru ea si ei cu sigutanta i va plc ca totusi e facut de tine un copil de al ei.
Daca ai gradina dai niste flori.
Fai o felicitare.
Ia un caiet frumos pe care sa scrii Amintiri si acolo sa pui cateva poze cu tiine si mama ta si sa-ti exprimi sentimentele... cum ar fi cum te-ai simtit in posa aceea si cat de mult iti iubesti mama!
sper sa primesc id real a lui demi.