Ca sa fac o gluma, ar cam trebui s-o cresti de pe acum daca vrei sa fie virgina la nunta! Virginitatea are doua taisuri.1.Barbatul este mandru si macho ca el a dezvirginat fata (cu toate ca poate face sex anal sau oral si tot virgina e!), ca numa pe el il stie (!) de barbat. 2. Fata virgina, s-ar putea sa fie curioasa in viitor cum sunt si alti barbati, mai ales daca nu este multumita sexual, si din cauza lipsei de experienta. Poate nu va veti potrivi de loc dpdv sexual, si atunci ce faci? O fata care a mai cunoscut si alti barbati si care a hotarat sa se marite cu tine, te va considera bomboana de pe tortul relatiilor ei, cel mai si cel mai...Si apoi, este bine ca la americani:casatoria de proba. Daca merge, te casatoresti, daca nu...nu sufera nimeni.La ei logodna si mutarea impreuna este sarbatorita de ambele familii! Parerea mea este ca cei care doresc virgine de neveste sunt nesiguri pe ei si pe capacitatile lor sexuale, slab dotati de la natura (scuze). O virgina nu te poate judeca pentru ca nu are cu cine sa faca comparatie.Asa ca ea crede ca asa e bine cum face barbatul ei!
Ceva de genul "daca nu are termen de comparatie, poate nu isi da seama cat de slab sunt la pat"?
Barbatii in general isi doresc, ca sotii femei virgine pentru ca asta implica, din partea lor, mai mult respect fata de femeia respectiva.
Imi e imposibil sa ma imaginez maritata
Nu, e un cosmar
N-ai vazut ca romancele isi scot virginitatea la licitatie?
Daca te dau banii afara din casa, liciteaza
@marius37; daca zici tu...Eu mi-am esxprimat parerea ca o persoana cu experienta. Daca sexul nu aduce fericire intr-o familie, cum spui tu, atunci de ce mai cauti virgine?
@marius 37:mi-au placut grozav ultimele doua fraze din a II-a interventie la raspunsuri! Vezi? Ai cam ajuns la vorba mea
Nu prea ai sanse, toti vreti sa aveti relatii sexuale de la 14 -15 ani, dar vreti sa va casatoriti cufete virgine.De unde? Va recomand la cei ce doriti acest lucrru sa nu aveti nici un fel de relatii pana la casatorie, daca rezistati e ok, puteti avea pretentii si la fete.
Ia una care sa stie ce si cum. Cu virginele e ca si cu masinile noi, pot fi dereglate din fabrica!
Sunt prea mica sa ma gandesc la asta
E bine ca iti doresti o nevasta virgina, ca sa nu iesi cu ea in lume si cineva sa o recunoasca si sa zica: "cu asta s-a culcat si x, y, z"
S-ar putea sa ai parte de o dezamagire! Daca facem un sondaj chiar si aici pe site, avem nu multe, ci foarte multe intrebari gen" am 14/15/16 ani si vreau sa-mi incep viata sexuala...", nu zic ca e imposibil, doar pe zi ce trece tot mai rar vei intalni fete pana in 20 de ani virgine, iar acelea, nu ar fi pregatite de casatorie.Singura sansa ar fi ca sa "cresti" de pe acum o virgina...ca sa fii sigur ca vei fi singurul din viata ei, desi teoria lui @anelaubed este pe cat se poate de reala. Iar in locul tau, nu as exclude acest lucru, ironizand-o, din contra, m-ar pune pe ganduri. Dar cine stie, poate te vei afla printre "norocosi"! Succes!
Toti barbatii vor femei virgine la casatorie, dar vor sa aiba multa experinta cand st tineri.Ma lamurescte ceva?
Nu e greu de gasit o asemenea femeie, te gandesti la o femeie virgina pentru ca majoritatea femeilor sunt de moravuri usoare, se vand pe 3 lei si se culca cu oricine, pe sistemul primul venit primul servit, femeile nu mai stiu sa fie femei, nu mai e nimic de descoperit la ele din moment ce ele umbla goale pe strada, sunt obscene prin simpla prezenta, nu au valori, nu se respecta pe ele si nici pe alti, nu stiu nici macar sa vorbeasca, barbati apreciaza o femeie desteapta, care stie sa se faca respectata si sa fie in prim-plan fara sa cada in extreme. Femeile vor si ele barbati destepti care sa aiba maniere. aud tot timpul replici de genul"da ce el era virgin?" nu asta e problema, problema e sa stii sa nu devii vulgar, sa ai un comportament decent si sa iti asumi responsabilitatea faptelor, din pacate suntem inconjurati de vulgaritati si oameni prost crescuti pentru care vulgaritatea, prostia, prostitutia sunt "virtuti"
Cred ca este o tampenie sa vrei sotie virgina iar tu sa te fii culcat cu toate tipele din oras. vei gasi. dar daca se aude ca tu ai fost cu nu stiu cate. clar nu o sa se uite la tine.sorry
Nuuuu, prefer sa ma bucur de adolescenta, ca mi tarziu am vreme "sa ma leg la cap". Si ca sa fac o gluma, asteapta mult si bine sa ai o nevasta virgina .
Sincer eu ma gandesc la casatorie pentru ca uneori cred ca am gasit persoana potrivita.
Eu prefer s-o gasesc cat mai stufoasa la cap daca e virgina o sa fie mai greu s-o "cresti" apoi si mai greu s-o tii langa tine.
Tu mai esti virgin? Nu inteleg de ce barbatii vor femei virgine, chiar daca ei nu mai sunt virgini...
Care ii faza cu femeia virgina? Ce va incanta? imi pun acest semn de intrebare...
anonim_4396 întreabă: