O, da! o mai am doar pe mama, ca tata a murit cu ceva timp in urma, dar imi e dor de el si acum!
U intrebarea asta chiar m-ai prins.Pai nu stiu ce sa zic. Poate uneori.Niste parinti ca ai mei nu iti prea dau motive sa-i iubesti. E cumplit sa traiesti in teroare, sa nu ti se dea niciun pic de libertate si sa fi vesnic inchis intre 4 pereti.Eu prefer orice numai sa nu merg alaturi de ei pe strada, ar fi o umilinta prea mare.Deci in concluzie, nu prea.Stiu ca poate nu-ti place raspunsul meu dar nu am raspuns pentru funda, am fost doar sincera...
Stiu exact la ce te referi...asa simteam si eu la un moment dat, te inteleg perfect!
Tatal meu nu mai e, a murit cand eu eram copil.Am ramas doar cu mama. Iar despre iubirea mea pentru ea, ar trebui sa-ti scriu in fiecare zi, mii de cuvinte.
Asa ca ma voi rezuma doar la a spune ca o voi iubi pana voi ajunge"lumina de candela".
Imi iubesc parintii din tot sufletul. Daca D-zeu ni i-a dat trebuie sa ii iubim, caci nu ii putem schimba. Dar cunosc o persoana care nu isi iubeste parintii... o persoana cam nebuna, ce e drept!
Da normal..parintii sunt cei care intotdeauna iti bor binele si pentru noi sunt TOTUL! ..normal ca ii iubim si datorita lor ne afla in aceasta lume
Daaa, sunt persoanele cele mai importante din viata mea. Ei mi-au dat viata ei ma cresc ei tot ii iubesc din toata inima mea
Sigur ca da, ei ne ingrijesc de cand eram mici, ne sustin in toate nimic nu e mai frumos decat sa fii parinte si sa ai parintii pe care sa ii iubesti!
Buna! Desigur ca ii iubesc! In ei imi pun toata increderea, cand am ceva pe suflet pot sa le zic si ei ma ajuta, ei sunt oamenii care stau cu copilul meu cand sunt plecat, mereu imi sunt alaturi, ma iubesc si ma ajuta sa trec peste tot raul din lume!
Da normal parintii trebuie sa fie pe primul plan eu i iubesc foarte mult pentru sunt foarte buni intelegatori si au facut eforturi si fac sa ne ofere tot ce e mai bun iubestei respectai ajuta-i sprijina cum fac si ei datorita lor existam pup
Da normal foarte foarte mult nu exista cuvinte trebuie nu doar sa ii iubim sa ii respectam si ascultam! funda