Pai cam da... daca nu ai avut copil pana atunci si iti doresti enorm i foarte frumos sa ai a orice varsta, insa copilul nu sa-r bucura sa isi vada parinti morti cand ea are o varsta frageda...:
Dupa mine este cam ilogic. la 20 de ani, fata o sa aiba o mama de 86. cu vreo 40 de ani mai mult ca celelalte mame parerea mea... : mult prea exagerata dorinta de a aparea pe ecrane
Din punctul meu de vedere ea este o mama fericita, dar si inconstienta!
Un alt caz :http://www.ziare.com/......te-1021774
Mie mi-e cam mila de saraca fetita umbla cu mama ei pe strada si toata lumea crede ca e bunica si cand o sa fie mai mare o sa creada ca e strabunica, nasol asa plus ca o sa-si piarda mama cam devreme. Din moment ce si-a dorit un copil asa de mult si a facut in asa fel incat sa-l aiba eu cred ca este o mama fericita, dar trebuia sa se gandeasca si ea...adica ce naiba o cauta moartea acasa si ea face copii.
Poti, dar este cam ciudat, pesemne vroia tare mult si atunci s-a putut. Dupa mine este si exagerat, dar nu avem dreptul s-o judecam, nu putem sti ce a gandit. Numai bine!
Daca vroia, putea sa aiba o sarcina in tinerete. Alegand sa devina mama la o asa varsta inaintata, a dat dovada de egoism, in cativa ani va muri si acel copil va ajunge la orfelinat.
Niciodata nu e prea tarziu.Viata te pune in fata unor situatii de ramai mut de uimire
Din ceea ce cunosc eu, persoana respectiva a incercat sa fie mama de mult si nu a putut, numai avansul medicinei a ajutat-o sa poata fi mama inainte de a murii, nu este dreptul nostru sa o judecam, poate copilul acesta sa ajunga mare doctor, om de stiinta sau artist.
Reversul este insa mai crunt: ce ziceti voi de fetele care raman gravide si nasc la 13. 14 ani? De multe ori corpul lor nu este destul de dezvoltat si copilul lor de multe ori nu este dezvoltat suficient si poate sa fie handicapat pe viata...
Este foarte exagerat din punctul meu de vedere.Imi puteti da si mie va rog site-ul cu cazul acesta?