Uite niste pasi pe care ar trebui sa ii urmezi:
1. vorbeste cu un adult, indiferent ca e bunica, indiferent ca e mama (ei ii poti spune ca nu vrei), si spune-le despre situatie. Ele nu vor fi cu siguranta incantate.
2.nu te mai lasa fraierita, da-le de inteles ca nu ai nevoie de prietenia lor, nu le mai cere, ele vor vedea ca nu le merge cu tine. Eventual fii putin mai sceptica si sictirita, razi si tu de ele .
Ai sa vezi ca dupa un timp se vor satura de razboi. NU incerca sa te apropii de ele cu cadouri, etc. Pentru ca din ce am citit ele nu vor decat sa le scoata de la tine , nu au alte intentii .
Atentie! Nu te lasa jignita sau calcata in picioare, ripostezi si le spui parintilor.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Enjoy
LA revedere!
Buna.
Dar tu cati ani ai? Daca esti mai mare decat ele nu trebuie sa mergi sa stai in grupul lor de copilite.
Mergi si iti faci propriul tau grup cu fete si baietii de varsta ta.
Apoi daca esti mai mica decat ele,mergi si iti faci grup cu copii mai mici, de varsta ta.
Nu are rost sa mergi sa te bagi in grupul lor.Ele si daca te vor accepta, tot nu o sa iti poata se ura.Lasa-le in pace.
Daca vezi ca nu te suporta mai bine stai cu bunica la TV, mai mare beneficiu vei avea, decat sa stai cu niste vipere ca vor sa te scalpeze
Si eu un grup al meu.Este format din putine persoane.Nu imi plac grupurile cu multe persoane.Sunt mult prea galagioase.
Eu sper ca te-am ajutat!
Bafta cu fetele!^^
Tu dupa ce se poarta in halul asta cu tine vrei sa te apropii de ele? hmm... nu ti-as sugera sa te inorci la ele... cand ai tu "ceva" si ele iti cer respingele si tu pe ele. formeaza`ti si tu un grup al tau si plecati pe oriunde, ai sa vezi ca ele o sa se dea pe langa tine sa le iei si pe ele! incearca
Eu zic ca trebuie sa vb cu ele si sa spui ca meriti respect...Sa nu te trateze ca pe jucaria lor! Meriti si tu ceva mai bun, presupun!
Te puup. Ade
Stiu ca e un raspuns scurt, dar cred ca te ajuta
Sa te comporti si u ca ele...sa le tratezi cu indiferenta cand se poarta urat sa fii si u rea exigenta ca ele. Si totul o sa fie ok daca mai plangi o sa zica : ''Mama ce proasta e asta.ce ne batem joc de ea'' o sa creada ca esti ''slaba'' si aici nu ma refer la fizic ma refer la comportamentul tau. sper ca ti-am fost de ajutor
Fundaaaa:X?
Pai nu le poti schimba pe ele dar... poti sa iei tu atitudine! in locul tau nu le-as mai da nimic iar de oras, lasa-le sa mearga. daca tu plangi sau vad ele ca te afecteaza, le vei da satisfactie deci incearca sa te comporti ca oglinda lor! daca iti reproseaza ceva le zici : sunt asa cum sunteti voi! va schimati, ma schimb si eu! pune inca o intrebare pe TPU in care sa afly niste replici si cu ele sa le raspunzi! si mie mi s-a intamplat si am plans mult dar asa am facut si aucma nu mai am nici o treaba! succes!
Nu prea ma pricep la asa ceva dar o sa imi dau putin cu parerea.
Probabil ca sunt putin invidioase sau pur si simplu vreau sa se d-ea mari.
Ce ai descris tu e definitia prietenului fals si a profitorului, care se da pe langa tine atunci cand are un interes si in rest iti da cu flit! Nu merita sa-ti petreci timpul cu astfel de oameni, incearca sa gasesti pe cineva cu care te intelegi cu adevarat si cu acela sa incepi sa formezi un grup. Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Daca se poarta cu tine asa, nu mai este cazul sa te apropii de ele. Cred ca ar fi cazul sa discuti si cu parintii tai despre asta. Sper sa-ti gasesti niste prieteni care te respecta
Buna! Pai incearca sa vorbesti cu ele si sa le spui ce crezi tu.iar daca nu te vor intelege inceraca sa-ti faci si tu prieteni noi pe acolo sau ignorale nu le mai ajuta si poate asa o sa stea si cu tine dupa ce isi vor da seama ca se comporat urat cu tine.:*
Ar trebui sa nu le iei in seama cand isi bat joc de tine.Ele sunt satisfacute de faptul ca daca esti jignita incepi sa plangi.Trebuie sa fii mereu cu fruntea sus.