| Gabi_6377 a întrebat:

Va multumesc din suflet! Probabil ca am fost cea mai stresanta persoana de aici, dar cred ca am probleme care necesita un ajutor specializat.Nu am vicii si dependente, dar cred ca sunt dependenta de iubirea unu singur barbat.Nu ma pot aduna si am incercat sa stau cu alti baieti, dar nu pot.Eu asta simt ca e soarta mea.De aceea o sa astept, poate se maturizeza.Nu mi se pare o greseala ca am plecat de acolo daca aia imi faceau viata amara, el fiind singurul sprijin, dar si el ma abandonase, caci lipsea tot mai mult de acasa.Va multumesc.Acum vreau sa va intreb daca voi credeti ca m-am dus cu capul?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Fii linistita ca nu esti singura care "te-ai dus cu capul" dupa un baiat si crezi ca n-o sa poti sa-l uiti. Timpul le rezolva pe toate, inclusiv sa iti deschida ochii si sa vezi ca mai exista si altceva pe lume nu numai el si dragostea ta pentru el.

4 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

Daca spui ca ai nevoie de ajutor specializat du-te la un psihologhappy el e in masura sa iti ofere asa cevahappy Aici pe TPU dam ce e mai bun din noi sa ajutam persoanele dar totusi ramanem doar niste "anonimitati" care te pot ajuta intr-o oarecare masurahappy
Si nu, nu cred ca te-ai dus cu capul :* cred ca esti minunata:* si ai facut ce trebuia...Capul sushappy

| Dorinel a răspuns:

Ar fi ok daca ai vizita un psiholog.
Te va ajuta sa treci mai usor peste astfel de probleme.(sau nu, dar merita sa incerci)

Cu stima!
Dorinel T.

| YqLmX a răspuns:

C-am ciudata intrebarealaughing

| brigitta333 a răspuns:

Nu chiar deloc. e foarte normal.si eu sunt in aceeasi situatie, ma rog, putin mai diferita dar in momentul de fata, eu sunt cea dusa cu pluta...bineinteles,din motivele mele.