| christian a întrebat:

Va plac copiii? Cati copiii vreti sa aveti? De ce?

Răspuns Câştigător
| DiMoDi a răspuns:

Îmi plac enorm. Nu îmi pot imagina viaţa fără copii... mi se pare lipsită de sens... treci prin lume aşa, ca raţa prin apă, fără să laşi nimic în urmă?
Mi-am dorit 3 copii şi atâţia am avut... din păcate, unul l-am pierdut de mic (a fost una din marile cumpene ale vieţii mele, că tot întrebase cineva ma înainte de ele). Mi-au rămas ceilalţi doi şi îmi place să cred că am făcut şi eu ceva valoros, de lăsat în urma mea pe lumea asta happy

30 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, imi doresc foarte mult copii. As vrea doi, sa se aiba unul pe altul, sa nu fie singuri pe lume. Il vad pe sotul meu ce bine se intelege cu fratele lui si imi dau seama cat de bine e sa ai un frate (eu sunt copil unic).

Anna
| Anna a răspuns:

Da, imi plac foarte mult copiii, imi place sa lucrez cu ei.As vrea sa am cel putin doi. Daca i-ar fi nascut barbatul, as fi optat pentru patrubig grin!

eileen
| eileen a răspuns:

Eu imi doresc 3 copii, 2 gemene si un baiat. Imi plac copiii, dar de la distantahee hee si desi imi doresc 3, daca o sa am unul ma voi declara mai mult decat fericitahee hee

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, am cinci copii.De ce? Pentru ca si eu si sotul meu iubim copiii.

pupimik
| pupimik a răspuns:

In principiu mi-as dori un baiat si o fetita.Sunt singura la parinti si mi-as fi dorit sa am un frate...de aceea mi-as dori 2 bebei. Dar ma multumesc si cu unu...numa sa fie laughing

| nicky a răspuns:

Doi, am deja un baietel as mai vrea o fetita.

| cribus a răspuns:

Da imi plac foarte mult de aceea am 2 copii

carla
| carla a răspuns:

Eu imi doresc 3 copii, dar o sa vad atunci, cum o sa hotaram happy

| ellene a răspuns:

Da.2 sau 3... dar sunt greu de crescut la vremurile astea sad; d'aia

| cristi a răspuns:

2, un baiat si o fata..chiar si 3

| Dl.Inginer a răspuns:

Pai de ce crezi ca vreau sa ma casatoresc? Sa torn copii. dar deocamdata n-am cu cine! N-ai cu cinee...laughing)

| Selena a răspuns:

Foarte mult! 2 as vrea sa am, de varste apropiate sa se inteleaga intre ei!

| gabrielutzu a răspuns:

No kids, no job, no problem. :laughing

| alexam a răspuns:

DA. Doi: baiat si fata. Ca asa vreau eu!

| claw_4117 a răspuns:

Mi-ar placea sa am o fata big grin

| Crissa_4407 a răspuns:

Da imi plac... un baietel as vrea... k baietii se zice ca seamana mai mult cu mamelebig grin

| iulia_5454 a răspuns:

Imi plac foarte mult copiii.macar 2 pentru ca sunt vremuri grele si as dori sa le ofer copiilor mei tot ce mi-a lipsit mie in copilarie

| catthshshshs a răspuns:

As vrea unul...si sa fie musai o fetita...happy

| astrolutza a răspuns:

Da iubesc copiii...as face si acum unul dar trebuie mai intai sa gasesc persoana potrivita...as vrea doi copii...chiar gemeni...si am toate sansele sa imi iasa...si daca ies si fata si baiat ma voi declara mamica perfecta big grin

| karina_6403 a răspuns:

0! Pentru ca urla, dau din picioare, sunt alintati excesiv de parinti (nu toti, dar in ziua de azi din ce in ce mai multi. Parintii nu au timp sa se ocupe de ei si incearca sa compenseze prin alte lucruri.Decat asa copii, mai bine deloc)

| davvid a răspuns:

Cat poate duce ealaughing Glumesc.Cam 2-3.

| Crucified a răspuns:

Nu. N-am eu spiritul ăla matern. Aş vrea să n-am niciunul. Mă cac în ei de bebeluşi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da.
Un copil.
Cred că este suficient la ce vremuri trăim.
Criza a atins și numărul de copii din familie...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, citi? Nu conteaza, minim 1.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
Si 2big grin
baiat si fatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, imi plac! cat mai multitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. am trei.si daca-mi permitea situatia economica, as fi avut noua.imi pare rau ca am hotarat de sase ori in locul bunului Dumnezeu.acum traiesc cu vina. daca puteti? sa ma iertati. iubrsc mult copiii.

| Rose_2860 a răspuns:

Eu imi doresc 2: doua fete sau baiat si fata

| chip6angelic a răspuns:

Da...am 3 fete si un baiat! Sofia, Irina, Teodora si Stefanbig grinbig grin

Întrebări similare