Si mie imi plac gemenii...indiferent de varsta, nu stiu sunt foarte interesanti si uniti, bine, ca toti fratii sunt uniti, dar nu stiu, gemenii parca... Ei simt cand celalalt e trist, incredibil! Cred ca daca aveam o sora sau chiar un frate geaman, eram cea mai fericita persoana din lume.
Si eu sunt la fel! imi sunt enorm de dragi cand eram mica. ziceam ca vreau sa am gemeni dar m-am copt la minte si mi -am dat seama ca ai grija f greu de doi
sunt niste adorabili
Doamne gemenii sunt asa draguti Imi doresc sa am 2 perechi de gemeni. Stiu ca va fi greu dar imi plac asa de mult incat nu imi pasa cat de greu fa vi, o sa chem bone si detoate dar imi plac la nebunie:-X
Elenaaaaa? Îti plac gemenii? Vio sa facem gemeni. Te invat eu formula pentru gemei.Stanga, stanga, dreapta, dreapta.Si gataaaa! Peste 9 luni o sa ai nu gemeni, ci tripletii!
Buna, Elena! Da, si mie imi plac la nebunie copiii gemeni, mai ales ca sunt si o fericita mamica de fetite gemene, Petra si Elena.Si tocmai din infinita uimire si recunostinta fata de aceasta binecuvantare am decis sa le dedic un site ce va contine informatii despre lumea lor minunata.Deocamdata sunt la inceput, insa stiu ca voi reusi. Daca poti, intra pe www.despregemeni.ro.
Cuuute, si mie imi plac gemenii :X am... 2 "perechi" de gemeni in scoala, 2 baieti, si o fata cu un baiat