| Fifylici a întrebat:

Va plac numele astea?
Catalina-Estera. Justificati!

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Da.Nu justific.

7 răspunsuri:
| anna01 a răspuns:

Catalina-oarecum popular, Estyera-influenta latin prea evidenta si alaturare acelor doua ridicula.

| Fifylici explică:

@DeeaJustYou nici mie nu imi place Estera cumnatamea a facut o alegere proasta in privinta numelui nepotelei mele.Pe fratele meu il cheama catalin si a vrut ca fetii sa-i poarte numele mise pare firesc dar estera a vrut cumnata mea ca-i faca in ciuda lu fratemiu si nu imi place ca toti i spun estera dar o invat eu si de catalina.
Cica fratemiu a vrut sa-i puna Catalina-Cristiana dupa matusisa adica dupa mine in gluma sau nu nu as fi suportat ca nepoata-mea sa-mi poarte numele Cristiana ca asa ma cheama pe mine.
Estera nu e cunoscut. E din Biblie unde Estera a fost imaparateasa Persiei si Estera inseamna stea.
Imi plac numele alese de tine.

| Hombre a răspuns:

Imi place iar justificrea este ca pamantul e rotund ca este rotund.

| Petronela a răspuns:

Catalina da dar Estera nu pentru ca e rar intalnit si nu mi se pare ca suna deloc frumos.Scuze,sper sa nu te superi dar asta este parerea mea

| smaranditza a răspuns:

Imi plac amandoua, dar separate!
numele unui copil trebuie sase "asorteze" si cunumele de familie(adica sa nu fie prea lungi, sausa nu contine sunete asemanatoare, etc)
iti pot da cateva exemple de ASA NU :giancarla cascaval, geanina galusca; carol-robert pastarnac, stephanie cotofana, etc, etc, etc
poate ca estera ar merge cu iulia, spre ex.; iar catalina cu maria saucu irina sau cu delia sau cu stelasau cu carmen...gen irina-catalina...alege tu
pe fata mea o cheama sanziana maria si i se portiveste, cred eu, chiar daca este tare baietoasa si zburdalnica, este si fff sensibila, in acelasi timp. unde mai pui ca are o gramada de zile:de Florii(sanzienele fiind flori); de Dragaica, sau Sanziene(pe 24. 06), ziua de nastere, si sf.maria!

| Me_5216 a răspuns:

Imi place catalina, dar estera mi se pare putin cam... nu stiu cum sa zic, dar nu prea imi place. incearca sa gasesti alt nume. iti pot da niste sugestii. nu stiu daca sunt pe placul tau: Maria, Alezandra, Andreea [asa ma numesc euhee hee], Alina, Cristina/Cristiana, Bianca. astea sunt preferatele mele. Sper sa iti placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Estera e numele fetitei mele si un nume rar dar frumos