Spune-i că, îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat anterior. Dacă te-ai simțit frustrată, recunosc că sunt tembel inconștient cu o gura spartă. Dacă ești dispusă să îmi accepți un buchet de flori ca semn de împăcare, și prin faptul că îmi ești dragă, aș fi foarte bucuros. cum zic americani "you make my day!"( îmi faci ziua fericită)
Success!
Asculați inima cu Adevărată ce spune dacă ai pus de 2 ori aceeasi întrebare este clar ce trebuie sa faci mergi spune-i ce simți pentru ia fi deschis 100% află dacă și ia simte la fel cu Adevărată pentru tine cum simțit și tu pentru ia dacă tu nu faci primul pas nu-l va face nimeni in locul tău și dacă îl va face altul in locul tău ai pierdut-o ce faci? O sa continui sa pui întrebări pe TPU pana o pierzi de tot pentru tot deauna și o ia altul? Ori te duci ca un Bărbat adevărată și îi spui ce simțit cu Adevărată pentru ia chiar de ai emoții de te pun la Pamantă du-te și luptă cu Adevărată lasă TPU și pe alți doar tu poți afla Adevărul 100% tu ești singurul care poate face ceva cu Adevărată ori va impacați și sunteți fericiții și tu trebuie sa lupți pentru asta ori o ia altul și tu o pierzi pentru tot deuna
Alegerea îți aparține acum ori Niciodată
Hmm... Ai putea sa-i trimiți diferite biletele cu cate un trandafir. Fata e supărată, nu o vei împăca deodată cu un buchet de flori. Ai răbdare și străduiește-te. Si nu o fa doar acum, pentru a te ierta, ci pentru totdeauna.
Trimite-i un buchet de flori cu o scrisoare in care sa-i explici ce s-a întâmplat si sa-ti ceri scuze. Fata e foarte supărată ai răbdare cu ea!
Anonima123456dd11 întreabă: