Ca de-obicei, toată lumea apără părinţii.
Eu atât îţi spun: Imediat după liceu, FUGI şi nu te uita înapoi.
Atenţie însă că pentru asta îţi trebuie multă maturitate dar, dacă o ai şi ai şi un dram de noroc (necesar la fiecare "kilogram de minte"), merită cu vârf şi îndesat.
E normală reacţia ta.
Dacă chiar se îngrijora de tine, îţi vorbea frumos nu-ţi făcea mai mult rău decât presupusul rău pe care ţi l-ar putea face bărbatul de 26 de ani.
Părinţi cretini .
Daca se intampla ceva cu tine, cine crezi ca isi asuma raspunderea, cine te ajuta, cine te sprijina cu mancare, intretinere, imbracaminte, acoperis deasupra capului? Daca gasesti pe altcineva care sa ti le ofere neconditionat, atunci pleaca cu acela, daca nu, respecta-i caci, cum singura spui tare greu gasesti macar ceva din toate astea!
Tatal tau avea dreptate 100%. Tu ce crezi ca vrea un baiat de 26 de ani de la o fata de 16 ani? Iti zic eu, ca am 29 de anisori: vrea sex si doar atat. Pentru un tip de varsta lui, tu esti o joaca, o copila usor de manipulat, dar si o "prospatura". Problema este ca in foarte scurt timp, baiatul asta o sa vrea mai mult decat un pic de sex cu o minora. O sa vrea o relatie serioasa. Si relatia aia NU va fi cu tine. Partea si mai proasta e ca mai intai te va insela cu alta/altele, pentru ca tu esti prea mica sa-ti dai seama cand te inseala el, iar el, crede-ma, stie bine asta. Daca una din alea cu care te inseala mai are si o boala cu transmitere sexuala, el iti va aduce boala respectiva si tie, pentru ca barbatii sunt purtatori pentru multe din bolile femeilor... Tatal tau stie toate chestiile astea, si mai mult decat atat se vede in postura in care, dupa ce a incercat sa te invete cum e cu viata asta si cu baietii, nu numai ca nu te-a invatat nimic, dar risca sa te mai vada si bocind dupa unul care, logic, n-a facut altceva decat sa te foloseasca. Orice tata stie ca fiica-sa poate ramane insarcinata oricand, ca poate lua boli, ca va suferi (dooh!) intr-o relatie cu un tip mai mare cu 10 ani decat ea. Eu in locul lui te dadeam afara din casa daca mai si comentai. Asta dupa ce iti explicam de ce nu sunt de acord cu relatia ta, desigur. Asa ca, daca gandesti un pic, o sa mergi la tatal tau si o sa-ti ceri scuze ca ai fost fraiera, apoi o sa ii dai papucii tipului aluia de 26 de ani si o sa incerci o relatie mai incolo, cand chiar o sa fii pregatita. Deocamdata, habar nu ai ce inseamna o relatie si ce riscuri/responsabilitati presupune. Sau, daca nu vrei, poti sa iti dezamagesti parintii in continuare, apoi poti sa ajungi un nimeni (viitor pe care il vor avea multe din fetele de varsta ta). E alegerea ta. Eu sunt de acord cu tatal tau, sa stii.
Sincera sa fiu nu cred ca ar fi trebuit sa reactionezi asa.
poate ar fi trebuit sa le spui parintilor defaptul ca ai cunoscut un baiat cu care te intelegi bine.
oricum plecatul de acasa nu e o idee buna deoarece pana la urma o sa te intorci tot la parinti pentru ca la varsta asta nu poti sa te descurci singura.
ar trebui sa ii ceri scuze tatalui tau pentru cum ai reactionat, o sa isi dea seama si el ca a gresit cand te-a lovit, desi o sa ii fie greu sa recunoasca sa stii ca in suflut el e trist si regreta ce a facut. asa sunt toti parintii, crede-ma ca stiu.
sunt sigura ca o sa te ierte si ar fi bine sa il inviti pe baiatul respectiv la voi acasa sa faca cunostinta cu parintii tai, sa vada ca nu e nici o problema ca e cu 10 ani mai mare si nu iti vrea raul.
parintii reactioneaza asa la diferenta de varsta deoarece ei se gandesc ca daca e mai mare ar avea "intentii ascunse" adica ar vrea doar sa te abureasca ca sa isi bata joc de tine, deci pana la urma parintii fac asta tot din iubire si pentru ca nu vor sa te vada suferind, problema este ca nu stiu cum sa se manifeste, ei nu si-au dat seama ca lumea s-a schimbat si ca acum suntem atat de maturi la varsta adolescentei incat ar putea sa ne explice frumos nu sa apeleze la forta.
sper sa mearga.
iti tin pumnii, stiu ca o sa fie greu sa le ceri scuze deoarece toti suntem orgoliosi dar sper sa reusesti...
sper sa te ierte
te rog sa nu fugi de acasa pentru ca o sa iti para rau si o sa fie si mai greu sa te intorci, pe scurt, situatia o sa fie mai rea ca acum
si mai am o rugaminte, sa imi spui si mie ce ai rezolvat, daca te-au iertat.
prin mesaj privat sau pe my ID lenu_scumpika
succes
Lenu
Eu iti dadeam un sut in cur afara in strada si dupa aia fiind insarcinata tot la mine la usa veneai si te plangi!
Cred ca tatal tau a reactionat asa la nervi si na nu poti la-l judeci pentru ca ai doar 16 ani si de obicei adolescentele de 16 ani isi iau iubiti dew 17 18 hai 19 da ma dar chiar 26 plus ca tatal tau ca orice parinte(mai ales tata de fata)isi da seama ca baiatu ala o sa vrea si sex si tu na doar 16 ani nu o sa dureze relatia (adica nu o sa ajungi sa te mariti cu el)eu iti zic de pe acum
oricum tu cum ai reactiona de exemplu sa zicem(ipotetic) ca esti mama (sa zicem ca ai 30 de ani) ai o fetita de 14 ani si o vezi intr-o zi sarutandu-se cu unu care are aproape varsta ta cu unul care ar putea fi chiar tatal ei cu unul care ar putea sa o pacaleasca sa faca diverse sau sa o influenteze negativ(pentru e mica si nu are experienta vietii) si mai rau este ca nici nu ti-ar spune ca are un iubit dar mite unul care are aproape dublu vastei ei
ce ai face gandeste-te bine pentru ca ca orice parinte ai face urat mai ales ca nu sti nu ti-a zis si nu il cunosti pe tip
gandeste-te si incearca sa nu judeci pe nimeni
Nu te mai prosti ca ai numai 16ani, dca tot crezi ca merita du-te si stai la el, dar o sa ajungi rau, mai bine traieste-ti viata cat esti copila ca ai timp sa te mariti
Stiu nici eu nul suport p tata uite un lucru in comun ia id meu sa mai vb :sely.selena2009.
pai eu iti zic sa dormi macar 2 noptii la pr tau, sti doar asa ca sal sperii p tatal tau sau na nu neaparat la pr tau sa zicem la o colega. da hai sa fim seriosi daca e cu 10 ani mai mare ca tine ar insemna sa aibice 26 de ani deci, ar avea si el o casa acolo, dupa aia taikatu o sa te caute si o sa vada cat d greu e fara uh, dar sti, nu crezi ca esti cam mica pentru asta?
Du-te la ăla cu 10 ani mai mare. Probabil are şi el o casă a lui la vârsta asta!
In primul rand esti sigura ca acel baiat merita sa renunti la familia ta pentru el?
parintii tai poate ca vor ceva mai bun pentru tine...gandeste`te bine inainte sa faci vreo greseala
Esti o nesabuita care ca multe altele si-a facut de cap si da vina pe parinti.esti maritata cu idiotul ala de pedofil? sau doar v-o puneti? mai mult tu ca el nici in cot nu-l doare. ia zii de casatorie sa vezi ce tare fuge si te lasa.merg la pariu. sfat? cumintestete terminati scoala si la 18 ani ii spui tatalui tau; pa-pa.mama vrea sa-l dea afara? de ce nu l-a dat cand erai mica? de ce acum?
Hei, citind cele de mai sus nu am putut sta indiferent. Trebuie in primul rand sa intelegi ca esti prea tanara pentru o relatie; ai doar 16 ani, tu crezi ca vei gasi implinirea si acceptarea de la un om mai mare cu 10 ca tine? Poate ca te simti bine, apreciata, iubita, respectata, asta pana la un moment dat cand ti se cere ceva in schimb. Reactia tatalui tau este una normala, oricat de greu ti-ar fi trebuie sa te gandesti bine si sa observi cat de mult te iubeste familia, indiferent ce spun ceilalti. Nimeni nu te iubeste mai mult ca ei; nimeni nu-ti vrea binele mai mult ca ei. Ce ai tu cu acest om nu va fi de durata, placerea sau aprecierea va disparea, cel putin unul din voi va suferi, iar dupa fiecare relatie esuata vei ajunge la concluzia ca ceva din tine s-a dus odata cu cel din relatie. Te vei trezii cand va veni cel ales ca nu mai ai ce sa-i oferi, nu vei mai simti nimic, vei fi goala pe dinlauntru, esti sigura ca vrei o asemenea viata? Sfat nu sunt in masura sa dau, te poti ruga Lui Dumnezeu sa te ierte si sa te calauzeasca, insa iti pot da un indemn: Ramai cu ai tai si la vremea potrivita vei gasi pe cel care merita, ok? Nu-ti irosi viata, pentru ca nu o poti lua de la capat.
Tatal tau a reactionat asa pentru ca isi face griji pentru tine. Desi nu trebuia sa te loveasca. Spui ca de o luna jumate esti cu acel baiat. Eu te-as sfatui mai degraba sa-l lasi si sa-ti cauti unul mai apropiat de varsta. Ce crezi ca vrea unul de 26 de ani de la tine? Oare? Cum sa pleci de acasa? De ce sa te duci la seral? De ce sa-ti gasesti de munca? Stai fata linistita in casuta ta calduroasa, si nu te gandi sa te muti la ala pe care-l cunosti de o luna. Dupa ce reuseste ceea ce si-a propus, adica sa se culce cu tine, daca iti da papucii si te da afara din casa? Unde te duci dupa aia? Nu-ti distruge viata, vezi deja ca lucrurile in familia ta au evoluat negativ, sunt atatia baieti de varsta ta. Daca tipul ar fi serios nu s-ar incurca cu o minora. Tatal tau poate sa-l denunte la politie pentru corupure de minori si pe buna dreptate. NU-TI DISTRUGE VIATA!
Offf.acum vad de fapt prima ta reactie. Este primul tau prieten baiatul asta? Daca da eu te sfatuiesc sa renunti si sa cauti unul de varsta ta. Am vazut ca in mesajul urmator ai scris cum ca reactia tatalui tau a fost una nu tocmai normala (ar trebui dus la balamuc), dar daca mama ta ar incerca sa stea de vb cu tine si cu el eu zic ca ar reusi cat de cat sa te faca sa intelegi din ce motiv relatiile de genul asta nu sunt de durata si nici ideale pentru un copil. Ok? Eu sa zicem ca ti-as fi fratele tau mai mare si m-ar interesa soarta ta...l-as intreba pe acel barbat de ce tocmai pe tine un copil. Oare fetele de varsta lui s-au terminat sau nu se uita la el din diverse motive. Stiu ca baietii mai mari crezi ca ii pot oferi ceea ce ai tu nevoie, ca acum te consideri matura, si intr-adevar esti in comparatie cu cei de varsta ta, ca asa e ordinea fetele se maturizeaza mai repede, dar gandeste-te peste ani. Cand vei avea tu 25 el o sa aiba 35 si tu vei vrea sa mergi la un club, la o discoteca... nu te grabi. Eu cu prietena mea suntem de 2 ani impreuna si nu ne-am casatorit inca desi avem 23 de ani amandoi, in schimb tu chiar ai viata inainte. Ai grija de tine pustoaico si nu te juca cu viata ta, sau mai bine zis nu lasa pe altul sa se joace cu viata ta.