anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Astazi, prietena mea mi-a zis pe mess ca ea sta mereu in umbra mea pentru ca eu sunt olimpica si ca mama ei mereu o compara cu mine. Eu uneori mai stau si cu alte fete, normal, si ea mi-a zis ca noi o consideram a 4a roata, ca ea e handicapata si ca noua nu ne pasa decat de grupul nostru de populare. Ce sa fac? Chiar nu este asa! Eu tin la ea dar pe ea mereu o apuca isteriile, adica mereu ma jigneste, nu stiu daca intentionat sau nu, si nu numai pe mine. Mereu se supara ca de ce nu stau cu ea, de ce stau cu x, de ce stau cu y. Serios acum, ce pot sa fac? Eu tin la ea

7 răspunsuri:
| B343 a răspuns:

Poate ca e geloasa deoarece crede ca tu le spui celorlate fete secretele ei si nu se simte bine sad
Tu o cunosti bine, stai si vorbeste cu ea, chiar si daca se preface ca nu te baga in seama, crede-ma ca te asculta si va veti impaca big grin

| KellyGreen a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ea, sa ii spui ca tu nu vrei sa fie in umbra ta, ca tu o consideri o persoana la fel ca toti ceilalti nu o ' handicapata', ca iti pasa de ea pentru ca ti la ea. Daca nu intelege nu ai ce sa ii faci, e inutil sa tragi de un lucru care nu merge in nici o directie, daca ea nu vrea sa inteleaga asta e. Insa cred ca ea ar trebui sa ia atitudine, adica daca ea crede ca sta in umbra ta ar trebui sa incerce sa faca ceva sa se ridice si ea la astaptari. E ca in zicala ' cand cazi trebuie sa te si ridici', daca ea chiar vrea sa se ridice o va face, daca nu e problema ei, tu ar trebui sa ii spui ca nu e vina ta ca tu ai avut obiective mari pe care le'ai indeplinit si daca ea va dorii sa se ridice o va face singura, nu ai tu cum sa o ajuti in privinta asta. Adica care e vina ta ca esti olimpica? Este meritul tau, daca ea e geloasa ar trebui sa faca si ea ceva sa fie la fel de buna ca tine.

| andreeamitoi a răspuns:

Daca ai o relatie buna cu mama ta, o matusa de-a ta, ceva, cere-i sfatul. Eu iti recomand sa ii zici chiar tu, dar trebuie sa ai curaj. Spune-i ceva de genul: "Nu pot sa cred ca ma acuzi de asa ceva! Eu chiar tin la tine mai mult decat crezi! Chiar ma afecteaza isteriile tale cand eu incerc sa te ajut, sa te sustin etc. Te rog crede-ma! Si daca nu as tine la tine... chiar crezi ca m-as mai chinui ca disperata sa te conving ca tin la tine? ". Asta sigur o va convinge!

Mult succes! Sarbatori fericite!

| anonim_4396 explică (pentru andreeamitoi):

Chiar asta i-am zis si mi-a zis "La revedere"

| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

Poate se intelege bine numai cu tine, si te vrea numai pentru ea.winking O fi geloasa pe celelalte.thinking

| bcd a răspuns:

Bine,dar ea ar trebui sa inteleaga cu tu nu poti fi toata viata numai cu ea, ca trebuie sa socializezi si cu altcineva.Ca sa puteti sta mai mult impreuna eu cred ca ar trebui sa o integrezi in gastile din care faci tu parte...si in acel timp sa o faci si pe ea mai indrazneata, sa poata vrb si in lipsa ta cu anumiti copii.Iar o alta cale (nu pot sa zic ca este buna)dar las`o intr-o zi sa fie mai "populara"decat tine si rasplateste`o cu aceiasi moneda si va intelege ca nu este bine cum se comporta cu tine...

eu nu stiu ce sa mai zic sper sa va intelegeti si astfel de nimicuri sa nu va afecteze prietenia.:*:*

| anonim_4396 explică (pentru bcd):

Nu pot sa o "integrez" in grupul meu. Si ea este in acest grup care de fapt nu este "al meu" ci al tuturor. Suntem toate fetele unite, dar ea este foarte foarte orgolioasa si poate, cum a spus ღBrokenღAngelღ, ma vrea numai pentru ea. Nu pot sa o las pe ea sa fie mai populara, adica eu nu sunt asa populara, asta zice ea. Problema este ca ea nu suporta sa vada ca stau si cu alte fete.